Bill Gates yeni salgının ismini 2 ay önce paylaşmış!

2015 yılında söylediği koronavirüs benzeri bir salgının yayılacağı teorisi doğru çıkan Bill Gates'in , "Yeni bir salgın daha yaşayacağız." sözleri dünya gündemini salladı.

Bill Gates yeni salgının ismini 2 ay önce paylaşmış!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Öte yandan Gates'in bahsettiği yeni ölümcül virüsün çiçek virüsü olduğu iddia edildi. 2015 yılında dünyanın koronavirüs benzeri bir salgın ile karşı karşıya kalacağını söyleyen ve bu öngörüsü doğru çıkan Bill Gates, şimdi de koronavirüs sonrası dünyanın karşılaşacağı bir salgın daha olduğunu söyledi.

POTANSİYEL YENİ BİR PANDEMİ GELİYOR

CNBC'den Hadley Gamble'a konuşan Microsoft'un kurucu ortaklarından olan ve dünyanın en zengin isimlerinden biri olarak anılan Bill Gates, potansiyel yeni bir pandeminin muhtemelen koronavirüs ailesinden farklı bir patojenden kaynaklanacağını söyledi. Gates, "Bir salgın daha yaşayacağız. Bir dahaki sefere farklı bir patojen olacak." dedi. Dünyayı sarsan bu açıklama sonrası herkes yeni salgının nasıl bir virüsten kaynaklanabileceğini araştırmaya başladı.

BİLL GATES İKİ AY ÖNCE İSMİNİ PAYLAŞTI

Bazı uzmanlar Bill Gates'in sözünü ettiği ölümcül virüsün çiçek virüsü olduğunu iddia ediyor. Çünkü Bill Gates bundan iki ay önce verdiği bir özel röportajda bu hastalığın ismini açıkladı. Gates, yaptığı açıklamada dünyanın çiçek hastalığı ile karşı karşıya kalabileceği uyarısında bulundu

Bakmadan Geçme