RTÜK'ten Emin Çapa'ya: "At gözlüğüyle bakmayın"

'Mimik cezası'nı öne sürerek ekrana maske ile çıkan Emin Çapa'ya, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den yanıt geldi: "At gözlüğüyle bakmayın."

RTÜK'ten Emin Çapa'ya: &quotAt gözlüğüyle bakmayın"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

RTÜK üyesi İlhan Taşçı'nın, Halk TV'de yayınlanan 'Medya Mahallesi' programında 'terörün mimikle övüldüğü'nü, bu nedenle Halk TV'ye ceza verildiğini kaydetti.

Ardından, gazeteci Emin Çapa, söz konusu cezayı protesto etmek için ekrana maske ile çıktı. 

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Çapa'ya sosyal medya hesabı Twitter'dan yanıt verdi. Emin Çapa'nın programı şova dönüştürdüğünü belirten Ebubekir Şahin, "At gözlüğüyle bakmayıp gerçekleri araştırma zahmetinde bulunsaydınız böyle basit bir şova ve animasyona ihtiyaç duymaz,kendinizi gülünç duruma düşürmemiş olurdunuz.Maskeyle yüzünüzü kapatabilirsiniz ama gerçekler için gözünüzü ve kulaklarınızı kapatmayın lütfen." paylaşımında bulundu. 

"SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN BANA NE MESAJ VERMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ?"

Emin Çapa da, Ebubekir Şahin'in tweetini alıntılayarak, "Ve son olarak Sn. Ebubekir Şahin bu mesajınızı son derece tehlikeli buldum. Siz ben dahil bütün televizyoncuları denetleyen kurumun başındasınız. Sosyal medya üzerinden bana ne mesaj vermeye çalışıyorsunuz? Siz bağımsız kurul başkanısınız, verdiğiniz kararlarla konuşacaksınız." ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme