Posof'un turizm hamlesi: bungalov evler

Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, bungalov evlerin hizmete girdiğinde ilçe için önemli bir turizm altyapısı olacağını söyledi.

Posof'un turizm hamlesi: bungalov evler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ardahan'ın Posof ilçesinde belediye tarafından ormanlar arasında yaptırılan bungalov evler, doğayla iç içe tatil yapmak isteyenleri ağırlayacak.

Gürcistan'a da komşu olan ve doğası ile öne çıkan ilçede, Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) desteğiyle hayata geçirilen 7 bungalov evler önemli bir turizm geliri oluşturacak. 

YAZ SONUNDA TAMAMLANACAK

Yaz sonunda tamamlanması beklenen pojeyle ilgili bilgi veren Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, proje tamamlandığında ilçe için önemli bir turizm altyapısı oluşacağını söyledi. Başkan Ulgar, "Aslında bizim birçok çalışmamız ve projemiz mevcut. Bu çalışmaların başında konaklama gibi önemli projeler yürütmeye karar verdik. İlk olarak SERKA destekli 7 bungalov evin yapımı bitmek üzere. Bunların bazı ince işleri ile çevre düzenlemesi kaldı. Bungalov evler kısa sürede hizmete girdiklerinde bizim için önemli bir turizm altyapısı olacak. Biz buranın potansiyelini önce yerelde daha sonra ise genelde değerlendirmek istiyoruz." diye konuştu. 

Ulgar, ilçenin göç verdiğine işaret ederek, "Göçün durması ve tersine dönmesi için bu dinamikleri değerlendirmek istiyoruz. Bunları aşama aşama gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Tüm hemşerilerimizi buraya davet ediyoruz." dedi.

Bakmadan Geçme