• Haberler
  • Güncel
  • Öztürk Yılmaz yine meydan okudu: 'Erkekseniz karşıma çıkın'

Öztürk Yılmaz yine meydan okudu: 'Erkekseniz karşıma çıkın'

Ofisinde bıçaklı saldırıya uğrayan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz hastane çıkışında yine meydan okudu: 'Erkekseniz karşıma çıkın'

Öztürk Yılmaz yine meydan okudu: 'Erkekseniz karşıma çıkın'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“BİR HAFTA İÇİNDE 1 BUÇUK MİLYON DOLARIN KAÇ TL OLDUĞUNU ARAŞTIRMIŞ”

Öztürk Yılmaz, hastane çıkışında basın mensuplarına açıklamada bulundu. Kendisine yönelik saldırının planlı olduğunu savunan Yılmaz, “Acz içinde olan şahsın ifadesi geldi. Şunu söylüyor, devlet büyüklerimize son dönemde yapmış olduğum eleştiriler nedeniyle bana saldırı gerçekleştirdiğini ve bir şekilde beni cezalandırmak istediğini yazmış. Bu şahıs Tuzluca’dan gelmiş. Her ne hikmetse millet dolmuş parası bulamamışken, bu şahıs önce İstanbul’a gidiyor uçakla, sonra Ankara’ya geliyor. Ankara’da bazı planlar yapıyor, sonra da gelip devlet büyüklerine yapmış olduğum eleştirinin öcünü almak için beni bıçaklıyor ve öldürmeye teşebbüs ediyor. Ve yine polis kayıtlarında geçen ifadesinde sın birkaç gün içerisinde, 1 buçuk milyon Doların kaç TL yaptığını araştırıyor telefonunda. Polis bunu soruyor, ona doğru dürüst bir açıklama yapamıyor. Devlet büyükleri dediği kişiler kimmiş, ben kimlere eleştiride bulundum? Kongremde Erdoğan’a, Dışişleri Bakanına, Savunma Bakanına ve İçişleri Bakanına eleştiride bulundum. Bu şahıs ne demek istiyor? Biz aptal değiliz. Ben Musul’u yaşamış bir insanım, neyin ne olduğunu biliyorum. Olayın nereye gittiği de, nereden talimat aldıkları, bağlantıları da belli.” diye konuştu.

“KINAMA YA DA GEÇMİŞ OLSUN MESAJI ALMADIM”

Bir siyasi partinin genel başkanı olmasına rağmen, kınama ya da geçmiş olsun mesajı almamasını eleştiren Öztürk Yılmaz, “Siyasi parti, cumhurbaşkanı adayı, seçime girme yeterliliği almış bir parti başkanı bıçaklı saldırıya uğruyor. Ülkenin Cumhurbaşkanı, İçişleri Bakanı, Sağlık Bakanı açıklama yapmıyor, kınama yok. Hadi bunlar siyasi bunlar yapmıyor, Meclis Başkanı da kınama yapmıyor. Ne anlayacaksınız?” dedi.

“SAHTE MUHALEFETE ALIŞMIŞSINIZ”

Yarından itibaren programlarına tekrar başlayacağını vurgulayan Öztürk Yılmaz, “Öztürk Yılmaz Allah’tan başka kimseden korkmaz. Yine söylüyorum, yüreğiniz yetiyorsa erkekseniz karşıma çıkın. Bana seri katillerinizi, taşeronlarınızı göndermeyin. Ben Musul’u yaşamış bir insanım. Allah’tan başka kimseden korkmuyorum, çıksınlar bakalım. Bu devir dönecek, siz beni yaraladınız ya, en azından bir süreliğine beni yatağa mahkum ettiniz ya ben bunun öcünü sizden alacağım. Cumhurbaşkanlığı adaylığımla, çok çalışarak alacağım. Alışmışsınız, sahte muhalefete. Onun için kusura bakmayın. Programlarımı aksatmayacağım. Hepinize meydan okuyorum, eğer erkekliğin zerresi varsa, hepinize meydan okuyorum. Bunun hesabını siyasî olarak soracağım.” ifadelerini kullandı.

ZANLI İFADESİNDE NE DEDİ?

Öztürk Yılmaz’ı bıçaklayan zanlı, ifadesinde, devlet büyüklerine yönelik sözleri nedeniyle Öztürk'ü bıçakladığını ve kimseden talimat almadığını söylemişti.

Bakmadan Geçme