• Haberler
  • Bitlis
  • Ölüm yoksulu başka bulur... Poşete sarılı tabut, sel olmuş gözyaşları...

Ölüm yoksulu başka bulur... Poşete sarılı tabut, sel olmuş gözyaşları...

İzmir Bornova'daki vinç kazasında yaşamını yitiren talihsiz Yıldırım Sarı memleketi Bitlis'te toprağa verildi. Sarı'nın poşete sarılı tabutu dikkat çekti.

Ölüm yoksulu başka bulur... Poşete sarılı tabut, sel olmuş gözyaşları...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Talihsiz kazada yaşamını yitiren ve 10 saat sonra cesedine ulaşılan 40 yaşındaki Yıldırım Sarı'nın cansız bedeni uçakla önce Van’a, oradan da karayolu ile Bitlis’in Adilcevaz ilçesine bağlı Karaşeyh köyünün Yazlık mezrasındaki evine getirildi.

YAKINLARI FENALIK GEÇİRDİ

Cenaze aracının eve gelmesiyle birlikte Yıldırım Sarı’nın ailesi ve yakınları fenalık geçirdi.

Cenaze daha sonra Ahlat ilçesindeki Abdurrahman Gazi Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanına götürüldü.

Burada kılınan cenaze namazının ardından Yıldırım Sarı’nın cenazesi gözyaşları arasında aile kabristanında, babasının mezarının yanına defnedildi. Yıldırım Sarı'nın poşete sarılı tabutu dikkat çekti. 

"İHMALDEN OLDU"

Defin işlemi sonrası konuşan Yıldırım Sarı’nın amcası Şevket Sarı, olayda ihmal olduğunu düşündüklerini belirterek, "Müteahhit suçludur, biz de davacıyız. İhmalden bu olay oldu ve 6-7 kişi öldü." dedi.

"İNSANIN DEĞERİ BU KADAR MI?"

Çok üzgün olduklarını ifade eden Sarı, "Yıldırım 40 yaşındaydı ve 4 çocuğu var. İnşaatlarda çalışıyordu. İnsanın değeri bu kadar mı? Akrabamız olan Baykal Gündüz de aynı olayda hayatını kaybetti. O da Ankara’da defnedildi." ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme