Muş'ta 2. Kaz Günü Etkinliği düzenlendi

Muş'ta, Bulanık Kaymakamlığı ve Bulanık Malazgirt Süt Üreticileri Birliği tarafından 2. Kaz Günü Etkinliği düzenlendi.

Muş'ta 2. Kaz Günü Etkinliği düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Valilik, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA), Bulanık Belediyesi ile Muş Tarım ve Kırsal Destekleme Kurumunun da katkılarıyla kentte bir otelde düzenlenen etkinliğe Vali Yardımcısı Hasan Taş, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Kasım Ermiş, İl Emniyet Müdürü Engin Kaloğlu, ilçe kaymakamları, İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Gün, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı

Etkiinliğin açılış konuşmasını, Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak yaptı. Hem bölgenin hem ülkenin refahı, huzuru için hep birlikte çalıştıklarını söyleyen Ocak, etkinlikle ilgili, "Malumunuz, bölgenin geçmişten kalan yanlış ve eksik izlerini silmek için hep birlikte el birliğiyle çalışıyoruz. Derdimiz millete hizmet etmek. Bütün gayretimiz, Bulanıklıların, kimsenin baskısı altında kalmadan yaşamlarına devam etmeleri. Bu atmosfer, bu organizasyon bunun için." dedi.

Muş Belediye Başkan Yardımcısı Hamdullah Karasu da son zamanlarda özellikle kar, lale ve kelem festivali gibi etkinliklerle ilin tanıtımına katkı vermek için çalıştıklarını anlattı.

DAKA Muş İl Koordinatörü Muhammet Ali Yıldırım da kentte 100 binin üzerinde kaz bulunduğunu ifade etti.

.

Bakmadan Geçme