Muş'ta öğrenciye hakaret eden otobüs şoför işten çıkarıldı

Muş Belediyesi, otobüste üniversite öğrencisine hakaret ettiği iddia edilen sürücünün iş akdinin feshedildiğini bildirdi.

Muş'ta öğrenciye hakaret eden otobüs şoför işten çıkarıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, önceki gün Muş Alparslan Üniversitesine öğrenci taşıyan otobüs sürücüsünün öğrenciye hakaret ettiği bilgisinin alındığı belirtildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Olayın bildirilmesi üzerine gerekli tahkikat yapılmış, söz konusu güzergahtan sorumlu kooperatif yetkililerince şoförün iş akdinin feshedildiği bildirilmiştir. Bizlerin emaneti olarak ilimizde misafir ettiğimiz öğrencilerimizin hakkını, hukukunu korumak boynumuzun borcudur. Onlara yapılan en küçük haksızlığı kabul etmeyeceğimiz gibi gereğini de yapacağımızı kamuoyunun bilgisine arz ederiz."

Yorumlar 1
ALFATECK 26 Eylül 2022 15:58

"Bizlerin emaneti olarak ilimizde misafir ettiğimiz öğrencilerimizin hakkını, hukukunu korumak boynumuzun borcudur. Onlara yapılan en küçük haksızlığı kabul etmeyeceğimiz gibi gereğini de yapacağımızı kamuoyunun bilgisine arz ederiz" Bu sözü kullanmışlardır.Şimdi yine aynı şeyler yaşanıyor.Bu nasıl bir yönetim sistemi öyle.Saat'inde gelmeyip,saat'inden önce kalkış yapan otobüs şoförleri.Allah ne hâliniz varsa göstersin.BIKTIM ARTIK.

Bakmadan Geçme