Muş Güzeltepe Kayak Merkezi hafta sonu doldu taştı!

Muş'ta etkili olan kar yağışının ardından vatandaş Güzeltepe Kayak Merkezi'ne akın etti.

Muş Güzeltepe Kayak Merkezi hafta sonu doldu taştı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2 bin 300 rakımlı pistte günün stresini aileleriyle birlikte atan vatandaş kayak ve kızak yapmanın mutluluğunu yaşadı. Doyasıya karın tadını çıkaran kayak severler, düşe kalka kaymanın tadını çıkardı.

"GÜZEL VE EĞLENCELİ GEÇİYOR"

Kayak merkezine Tatvan’dan eğlenmek için geldiklerini ifade vatandaş Fatma Barut, eşi, çocukları ve torunuyla birlikte akşama kadar burada kayıp, vakit geçireceklerini söyledi. Akşam Tatvan’a geri döneceklerini ifade eden Barut, “Çocuklarla beraber tatilimizi burada geçirmek için kayak merkezini tercih ettik. Güzel ve eğlenceli geçiyor. ” dedi.

"YORGUNLUĞUN STRESİNİ BURADA ATIYORUZ"

Hafta sonunu kayak merkezinde değerlendirmek istediğini anlatan 5. sınıf öğrencisi Zehra Agit, “Buraya eğlenmeye geldik. Kayak yapmayı çok seviyoruz. Çok eğlenceli. Yorgunluğun stresini burada atıyoruz. Uzun zamandır kayağa gelmediğim için özlemişim.” diye konuştu.

"KAYMAK ÇOK GÜZEL"

Haftanın stresini kayak merkezinde attığını belirten minik Nur Esma Çobanlı, “Buraya gelmek çok güzel. Ailemle beraber geldik. Çok heyecanlıyım. Kaymak çok güzel.” ifadelerini kullandı. Çocuklarla beraber hafta sonu kayak merkezine geldiklerini aktaran vatandaş Ali Çobanlı'da kayak merkezinde kar kalınlığının iyi seviyede olduğunu ve eğlenmek için burayı tercih ettiklerini ifade etti.

Bakmadan Geçme