Bulanık'a tekstil atölyesi kuruldu

Muş'un Bulanık ilçesinde 100 kişiye istihdam sağlayacak olan tekstil atölyesi gerçekleştirilen törenle açıldı.

Bulanık'a tekstil atölyesi kuruldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malazgirtli iş insanı Bedirhan Bozarslan, Bulanık Belediyesi'nin girişimi ile kendisine tahsis edilen 1500 metrekare alan alana tekstil atölyesi kurdu. Atölyenin açılışını yapan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet İlidi, istihdam ağırlıklı bir işletmeyi ilçeye kazandıran Bozarslan'a teşekkür etti.

İlçede bu ölçekte bir işletmenin açılmasının heyecan verici olduğunu belirten İlidi, şöyle konuştu:

"İSTİHDAM OLUŞTURMAK GÜZEL BİR ŞEY"

"İstihdam oluşturmak güzel bir şey. İnsanın doğduğu, büyüdüğü, birçok hatırasını geçirdiği memleketinde, vatandaşlarına iş imkanı sunması en güzel hizmetlerin başında geliyor. İş insanlarımızın buraya getirilmesi için gayret sarf edilmesi gerekiyor. Tüm işletmecilerimizin yanındayız. Bürokratik engelleri aşma konusunda elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Tüm Bulanıklı hemşerilerimizi ilçeye katkı sunmaya, yatırım yapmaya davet ediyoruz. Bu atölyede şimdi 45 kişi çalışıyor, inşallah bu sayı 100'e çıkacaktır."

"MEMLEKETİMİZE YATIRIM YAPMAK İSTEDİK"

Bozarslan ise desteklerinden dolayı İlidi'ye teşekkür ederek, "Yıllardır İstanbul'da tekstil işi yapıyoruz. Memleketimize yatırım yapmak istedik. Atölyemizde 70 makine bulunuyor. Sayın Kaymakamımız bize yer ve ekipman desteğinde bulundu. 45 arkadaşımız sorunsuz şekilde çalışıyor. Kısmet olursa bu sayıyı 100'e çıkartacağız." dedi.

İlidi ve beraberindekiler, açılışın ardından atölyede incelemelerde bulundu, çalışanlarla sohbet etti. Programa, Komando Bölük Komutanı Üsteğmen Tekin Kıpçak, Emniyet Müdür Vekili Emre Beşik, AK Parti İlçe Başkanı Resul Bulut, kurum amirleri ve davetliler katıldı.

Bakmadan Geçme