1071 Malazgirt Spor -1: Hasköy Yıldırım Spor :1

 Muş 1. Amatör Ligi 5. hafta müsabakalarında Hasköy Yıldırım Spor ile 1071 Malazgirt Spor Kulübü 1-1 berabere kaldı.

1071 Malazgirt Spor -1:  Hasköy Yıldırım Spor :1
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malazgirt Şehir Stadyum'unda gerçekleşen müsabaka neticesinde 1071 Malazgirt Spor Kulübü puanını 10'a yükseltti. Maçı izleyen Malazgirt Kaymakamı Yiğit yaşar Demirer, 90 dakika boyunca centilmence mücadele ortaya koyan iki kulübü tebrik etti.

Muş 1. Amatör Ligi 5. haftasında 1071 Malazgirt Spor Kulübü, Malazgirt Şehir Stadında Hasköy Yıldırım Spor ile karşılaştı. Malazgirt’te oynanan zorlu mücadelenin ilk yarısı karşılıklı gollerle 1-1 sonuçlandı. İkinci yarıda ise daha istekli oynayan 1071 Malazgirt Spor Kulübü, başka gol bulmayınca karşılaşma 1-1 sonuçlandı.  Karşılaşırlaşmayı 90 dakika tribünden izleyen Malazgirt Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, 90 dakika boyunca centilmence futbol oynayan her iki kulübü de tebrik ederek kalan maçlarında başarılar diledi.
1071 Malazgirt Spor Kulübü Başkanı İsmail Türeli ise, “Zorlu bir mücadeleydi. Hasköy ekibi gerçekten tam profesyonel bir takım. Çok centilmence oynadılar. Amacımız bu maçtan galip ayrılmaktı fakat saha şartları bizleri ve rakip takımımızın oyununu bozdu. İnşallah şampiyonluk yolunda yara almadan ilerleriz.” ifadelerini kullandı

Bakmadan Geçme