• Haberler
  • Siyaset
  • Meral Akşener'den CHP'ye: 'Size hayatta başarılar diliyorum'

Meral Akşener'den CHP'ye: 'Size hayatta başarılar diliyorum'

İYİ Parti 3. Olağan Kurultayında konuşan Meral Akşener, CHP'ye zehir zemberek konuştu. Masadan tamamen ayrıldığını ifade eden AKşener, 'Size hayatta başarılar diliyorum.' dedi.

Meral Akşener'den CHP'ye: 'Size hayatta başarılar diliyorum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"CHP'DEN VEKİL İSTEMEK EN BÜYÜK PİŞMANLIĞIMIZ"

Konuşmasında önce genel seçimleri değerlendiren Akşener, "CHP'den 15 vekil istedik. Hayatımızın en büyük pişmanlığıdır. Savaş malıydık, seçime girmemeliydik, girdiysek de gereğini yapmalıydık." dedi. 

"BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ PARTİ AİDİYETİ"

"1 aydır konuşmuyorum ama izledim. Önce Sayın Kılıçdaroğlu'nun üzerine yürüdüler, sonra baktılar ipin ucu kaçtı, birden bire Meral Akşener gündeme geldi. Biz çalışmamışız o yüzden seçim kaybetmişiz. 45 ilde sadece kendi seçmenimizin yer aldığı mitingler yaptık. 54 noktada bizzat çalıştık, şehirlerde bir oy Meral'e, bir oy Kılıçdaroğlu'na diye oy istedik. Aynı İstanbul'un kazanılmasının sebebi HDP dediğiniz gibi bundan da korktunuz. Bundan sonra size hayatta başarılar diliyorum. Bunlara alışmalısınız. Onun için birinci önceliğimiz parti aidiyetidir. Bu konuda asla hoşgörü yoktur, bunu hissetmeyenler kapı burada."

"PERGELİMİZİN UCU ANADOLU"

"Bizim medyamız yoktur. Muhalif medya da YouTuber konumunda olan kimse insaflı değildir, bizim üzerimizden reytingler artmaktadır. Biz yapayalnız, sadece milletiyle tutuşmuş, başka hiçbir gücün bulunmadığı Türkiye'deki tek siyasi organizasyonuz. Onun için bizim pergelimizin ucunun konduğu yer Anadolu'dur."

Bundan sonraki süreçte genel seçimlerden aldıkları dersle yerel seçimlere hazırlanacaklarını kaydeden Akşener'in mesajlarından ana başlıklar şöyle....

- "Partimizi yine dün olduğu gibi aynı düsturla, seçmen velinitemizdir anlayışıyla yöneteceğiz."

- "Verilen her oy bizim için çok kıymetlidir, bu yüzden şimdiye kadar olduğu gibi, gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz."

- "Bu dönemde siyaset ne yazık ki milletimizin gündeminde olmayan sorunlar üzerinden yapıldı."

- "Cumhuriyetimizin 100. yılında ortak hatıralarımızı çoğaltmamız gerekirken basiretsiz bir iktidarın suni gündemleriyle uğraştık."

- "Hizmet, projeler ve kadrolar üzerinden yarışılmadı."

- "Millete çözüm, yol ve seçenek üretileceğine yalan üretildi."

- "Bu seçimlerde verilen esas mesaj siyaseetin hapsedildiği bu süreçten kurtulması, yeni siyasetin bir an önce önünün açılmasıdır."

- "Kimse milleti seçim zamanı geldiğinden sandık başına giden marabalar olarak göremez."

- "Bugün Türkiye'de gençler meslek sahibi olamamanın, olsa bile iyi şartlarda yaşayamamanın sancısıyla yaşıyor ama attıkları tweetler nedeniyle tutuklanıyor."

- "Siyasetin geldiği çıkmazda kadınlar, diniyle, gülüşüyle, oturuşuyla sınırlandırıyor."

- "Siyasetin geldiği çıkmazda çocuklarımız 13 yaşında evlenebilir mi diye tartışılıyor."

- "Kira fiyatları dudak uçuklatırken sınırlarımız tartışılıyor."

- "11 ilimiz harap bitap haldeyken depremzede kardeşlerimizin kime oy verdiği tartışılıyor."

 

 

Bakmadan Geçme