Veli Ağbaba Yeni Malatyaspor'a sahip çıktı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, mali sıkıntılar yaşayan Yeni Malatyaspor'un İstanbul deplasmanındaki 3 maçının masraflarını karşılayacaklarını açıkladı.

Veli Ağbaba Yeni Malatyaspor'a sahip çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, sarı siyahlı takıma sahip çıkılması çağrısında bulundu.

Takımın destek olacakların aktaran Ağbaba, şöyle devam etti:

"Malatyaspor'un İstanbul deplasmanındaki 3 maçının masraflarını karşılayacağız. Malatyaspor'a sahip çıkmak, Malatya'ya sahip çıkmaktır. Önemli olan iyi zamanlarında değil zor günlerinde Malatyaspor'un yanında yer almaktır. Biz zor günlerinde Malatyasporumuzun yanında olacağımızı bir kez daha belirtmek istiyoruz.İstanbul'da hafta sonu oynanacak Karagümrük ile Başakşehir ve Galatasaray deplasman maçlarının masraflarını karşılayacağımızı Malatya kamuoyuna ilan ediyoruz."

Bütün Malatyalı iş insanlarına, siyasetçilerine çağrı yapan Ağbaba,"Malatyasporumuza sahip çıkalım. Bütün Malatyalıların Malatyaspor'a sahip çıkması lazım. Malatyaspor'un ligde kalması lazım." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme