Teknik Direktör İrfan Buz: " 3 puan almak istiyoruz"

Teknik Direktör İrfan Buz hafta sonu Hatayspor ile oynanacak maçtan 3 puan almak istediklerini söyledi

Teknik Direktör İrfan Buz: " 3 puan almak istiyoruz"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni Malatyaspor Orduzu Nurettin Soykan Tesisleri'nde gerçekleşen idmanlarla pazar günü oynanacak olan Hatayspor maçına hazırlanıyor.  Adem Büyük ile Kubilay Kanatsızkuş sakatlıkları dolayısıyla idmanlarda yer alamadı. Pazar günü yapılacak olan maçla ilgili  basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör İrfan Buz “Oyunumuzun skora yansıması gerekiyor.” dedi.

ÇOK FARKLI BİR SKOR OLMASI GEREKİYORDU

Buz, son haftada deplasmanda oynadıkları Antalyaspor maçında gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini bu nedenle de sahadan mağlup ayrıldıklarını belitti Teknik Direktör İrfan  Buz, “Maalesef kaybettik bu üzücü, ancak oyun anlamında baktığımızda çok farklı bir skor olması gerekiyordu.” diye konuştu.

“BİR TANE İYİ SKOR ALDIĞIMIZ TAKDİRDE ÇOK DAHA İYİ OLACAĞINA İNANIYORUM”

4 haftadır alınan mağlubiyetler sonrası oluşan tepkilere de cevap veren Buz, “Malatyalıları seviyoruz biz. İlk kez bu takıma geldiğimizde hatırlıyorum 7 müsabakada 5 puan alınmıştı, kümede kaldık ve hatta Play-off’a kadar çıkacaktık. İkinci senemizde takım Süper Lig'e çıktı. Üçüncü de takımı ligde bıraktık. Zaman zaman böyle dalgalanmalar oluyor, onlar da haklı tabi ki biz de cevap vermek zorundayız. İnanın bir tane iyi skor aldığımız takdirde çok daha iyi olacağına inanıyorum.” İfadelerini kullandı.

“BU HAFTA 3 PUAN ALMAK İSTİYORUZ”

Kazanamadıkları için üzgün olduklarını da belirten Buz, “Biz de bunun bilincindeyiz, tabi ki üzülüyoruz. Bu hafta içeride 3 puan almak istiyoruz. Taraftarların da arkamızda olduğunu biliyoruz, inanın çok istiyoruz. Allah’ın izniyle bu hafta sonuç almak durumundayız.” açıklamasında bulundu.

“OYUNUMUZUN SKORA YANSIMASI GEREKİYOR”

Oyunda zaman zaman sistem değişikliğine gittiklerini de söyleyen Buz, "Oyunumuzu geliştirmek istiyoruz, skora ihtiyacımız var. Bunun da bilincindeyiz. Her zaman dediğim gibi Malatyalıları sevindirmek istiyoruz. Yönetimle her zaman istişare halindeyiz. Oyunumuzun skora yansıması gerekiyor.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme