Taraftar teknik adam Sumudica'yı çok sevdi

Yeni Malatyaspor'un  yeni teknik direktörü Marius Sumudica, kısa sürede taraftarlar tarafından çok sevildi.

Taraftar teknik adam Sumudica'yı çok sevdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni Malatyaspor’da sezon başında üst üste yaşanan 5 mağlubiyet sonrası takım,Teknik Direktör İrfan Buz ile yollar ayırdı. Buz’un yerine ise Rumen Teknik Adam Marius Sumudica göreve getirildi. Sumudica ile Süper Lig’de çıktığı 2 maçı da kazanan sarı-siyahlılar kötü gidişata dur diyerek alınan 6 puanla moral buldu.

Sumudica ile önce deplasmanda Adana Demirspor’u 2-0 mağlup eden kaplanlar, daha sonra ise sahasında oynadığı Altay maçından da 2-1 galip gelerek ligde 12 puanla 13’üncü sıraya yerleşti. Takımda teknik adam değişikliği ile birlikte alınan 2 galibiyet sonrası taraftarlar Sumudica’ya büyük sevgi gösteriyor. Son olarak Altay maçı galibiyeti sonrası taraftarlar Rumen teknik adamı tribüne çağırararak adeta bağrına bastı.Hemen hemen yaptığı  açıklamasında taraftarların desteğine ihtiyaç duyduklarını söyleyen Sumudica için birçok taraftar sosyal medya üzerinden destek mesajları paylaşıyor.  

Diğer yanda Yeni Malatyasporlu futbolcular, deplasmanda oynayacakları Kasımpaşa maçının hazırlıklarına bugün başladı. Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde başlayan antrenmanda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Bakmadan Geçme