Sumudica:" Hayatımı vereceğim bu takım için"

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, takım için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.

Sumudica:" Hayatımı vereceğim bu takım için"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Teknik Direktör Marius Sumudica yönetimindeki Yeni Malatyaspor, ligde hafta sonu deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor karşılaşmasının hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Rumen teknik adam Marius Sumudica,  takımla ilgili ilk açıklamasını yaptı. İlk antrenmanın her zaman zor olduğunu söyleyen Sumudica, “Oyuncuları tanımıyorsun. Oyuncuların zihinlerine oyun anlayışını koymalısın. Ne benim için ne oyuncular için kolay değil. Ama adım adım oyunu geliştirip sonucu alacağız.” dedi.

“ÖNCELİKLE BİR TAKIM OLMALIYIZ”

Türkiye’de Süper Lig'i takip ettiğini de söyleyen Sumudica, Yeni Malatyaspor'a çok zor durumda geldiğini de belirtti. Sumudica “Son 5 maçını kaybetmiş. Ne benim için ne oyuncu için kolay değil. Bir özgüven gelişmeli. Çünkü kaliteli oyuncularımız var. Öncelikle bir takım olmalıyız.” dedi.

Sumudica, deplasmanda hafta sonu oynayacakları Adana Demirspor maçında da önceliklerinin 1 puan olduğunu ancak 3 puanı almak için de ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

“MÜCADELE ETMEK ÇOK ÖNEMLİ”

Hafta sonu iyi bir takıma karşı oynayacaklarını ifade eden Sumudica, “Önümüzde 1 hafta var ve oraya puan için gidiyoruz. Agresif olmak çok önemli, mücadele etmek çok önemli. Hiç kimsenin Malatya’nın kümede kalıyor mücadelesi veriyor diye düşünmesini istemiyorum. Buraya ligde kalma mücadelesi için gelmedim.” diye konuştu

“BÜTÜN GÜCÜMÜ VERECEĞİM BU TAKIM İÇİN”

Şu ana kadar Türkiye’de 3 takım çalıştırdığını da hatırlatan Sumudica, “Bulunduğum takımlarda da taraftarla her zaman iyi ilişkilerim oldu. Şimdi de hayatımı vereceğim bu takım için. Onların Sumudica’ya güvenmelerini söyleyeceğim çünkü elimden gelen her şeyi vereceğim. Umarım gelecek sene de ilk 8’e oynayan bir takım olacağız. Çünkü Malatya’nın futbolu bilen ve seven bir taraftarı var. Onlar son 2 yılda olandan daha fazlasını hak ediyorlar. Onlara söz veriyorum. Bütün gücümü vereceğim bu takım için, onları mutlu etmek için. Maçtan sonra evlerine mutlu gitmelerini istiyorum.” İfadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme