Özhaseki'den Başkan Gürkan'a hizmet övgüsü

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki,' Yaptığı hizmetlerden dolayı her zaman bizim gurur kaynağımız olmuştur.'

Özhaseki'den Başkan Gürkan'a hizmet övgüsü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ankara’da düzenlenen Gençlik Festivali kapsamında Malatya standı ziyaret eden Başkan Selahattin Gürkan’dan övgü dolu sözlerle bahsetti. Gençlik ve gastronomi alanında açılan Malatya standını ziyaret eden AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’ye, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenci ile birlikte kalabalık bir heyet eşlik etti. Ziyaret sırasında konuşan AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, “Malatya şehri son yıllarda ortaya koymuş olduğu performansla adeta göz kamaştırıyor. Belediyecilik alanında çok güzel hizmetler yapılıyor. Selahattin Başkanımızı yıllardan beri tanıyorum. İlçe Belediye Başkanlığı döneminde, Tarihi Kentler Birliğinde hep beraber oluyorduk. Büyükşehir Belediye Başkanlığında da haliyle yakından takip ediyorum. Allah kolaylıklar versin. Güzel işler ve çok büyük yatırımlar yapılıyor bunların farkındayız. Yaptığı hizmetlerden dolayı her zaman bizim gurur kaynağımız olmuştur. İnşallah bundan sonrada Malatya’ya en güzel hizmetleri yapmaya devam edecektir. ” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve beraberindeki heyete Malatya mutfağına özgü yemek ve tatlılardan ikram etti.

Bakmadan Geçme