Milli Sporcu Dünya Şampiyonası'na Elazığ'da hazırlanıyor

Elazığ'da yaşayan Mahmut Güneş çocukluk hayalini gerçeğe dönüştürdü, milli maçlara çıktı. Güneş şimdi İtalya'da yapılacak olan Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor.

Milli Sporcu Dünya Şampiyonası'na Elazığ'da hazırlanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli kick boksçu Mahmut Güneş, Türkiye şampiyonalarında birçok madalya kazanarak azmini ve başarısını taçlandırdı. 21 yaşındaki Güneş, 2018 yılı içerisinde düzenlenen organizasyonlarda kendi yaş grubunda en fazla puan toplayan isim olarak milli takıma seçildi. Çalışmalarınahız kesmeden devam eden Güneş, bu yıl İtalya’da düzenlenecek olan Wako Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonası 69 kilo Light Contact branşına katılmaya hak kazandı. Şampiyona için gece gündüz demeden, neredeyse hiç ara vermeden çalışan milli sporcu Güneş, altın madalyayı Türkiye'ye getirerek İstiklal Marşı'nı tüm dünyaya dinletmek istediğini söyledi.

“O ALTIN MADALYAYI ÜLKEME GETİRMEK İSTİYORUM “

2015 yılında çocukluk hayali olan kick boksa başladığını söyleyen Mahmut Güneş, "2015’ten 2021’e kadar birçok Türkiye derecesi elde ettim. Elâzığ’ımıza altın kemer ve bölge birincilikleri getirdim. İnşallah Allah nasip ederse 15-24 Ekim tarihleri arasında İtalya’nın Venedik şehrinde düzenlenecek olan Wako Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonası 69 kilo Light Contact branşına katılmaya hak kazandım. İnşallah ülkemi ve Elazığ’ımızı en güzel şekilde Dünya Şampiyonası'nda temsil edeceğim. Kanımızın son damlasına kadar orada mücadele edeceğiz. 2015’ten bu yana çok sakatlıklar geçirdim. Çok imkânsızlıklarla boğuştum ama hiçbir zaman vazgeçmedim ve yılmadım. Bu saatten sonra da yılmaya hiç niyetim yok. O altın madalyayı ülkeme getirmek istiyorum. İstiklal Marşımızı tüm dünyaya dinletmek istiyorum. Başta memleketim Elazığ olmak üzere tüm Türkiye’nin dualarını bekliyorum. 15-24 Ekim arasında düzenlenecek Wako Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda en iyi şekilde memleketimi ve ülkemi temsil etmek istiyorum. ” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme