Milletvekili Fendoğlu Malatya Baro Başkanı'nı ziyaret etti

MHP MYK üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya Barosu Başkanlığı'na seçilen Avukat Onur Demez'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Fendoğlu Malatya Baro Başkanı'nı ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP İl Başkanı Mesut Samanlı ile birlikte Baro Başkanlığı’nı ziyaret eden Milletvekili Mehmet Fendoğlu, göreve yeni seçilen Av. Onur Demez’e başarılar diledi.

“MHP OLARAK BİZE DÜŞEN HER GÖREVİ YAPMAYA HAZIRIZ”

Milletvekili Fendoğlu, Başkan Onur Demez ve yönetiminin yapacakları çalışmalarla Malatya Barosu'na katkı sağlayacaklarını da söyledi. Fendoğlu, ''Genç ve başarılı olan yönetimimizin Malatya’nın başta yeni adliye olmak üzere tüm sorunlarının daha çabuk çözülmesi adına girişimlerde bulunacağına olan inancımız tam. Bundan sonraki süreç içerisinde MHP olarak bize düşen her görevi yapmaya hazırız. Allah utandırmasın, güzel işler yapmayı nasip etsin.’’ diye konuşu.

“MALATYA BAROSU’NU DAHA İYİ YERE TAŞIYACAKLARINA İNANIYORUZ”

MHP İl Başkanı Mesut Samanlı ise Demez ve yönetimini daha önce yaptığı başarılı işlerden tanıdıklarını belirtti. Başkan Samanlı, ’’Bu ekibin Malatya Barosu’nu daha iyi yere taşıyacaklarına inanıyoruz. Yeni görevleri hayırlı olsun.’’ dedi

’’SİYASİ PARTİLER DEMOKRASİMİZİN TEMEL TAŞI”

Baro Başkanı Av. Onur Deme’ de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirmesinin ardından, ’’Siyasi partiler demokrasimizin temel taşı, sizlerin bu desteği bizler için çok önemli. Bizler de avukat meslektaşlarımızla toplumdaki temel hak ve özgürlüklerin korunması adına baromuzun üstlenmiş olduğu bu görevi yerine getirmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Destekleriniz için teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme