MHP Malatya'nın 'Komşum Nasılsın?' programları başladı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı'nın 'Komşum Nasılsın?' temalı programı, eşzamanlı olarak 13 ilçesinde başladı.

MHP Malatya'nın 'Komşum Nasılsın?' programları başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Programa dair bilgi veren MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla başlattıkları 'Komşum Nasılsın?' çalışmasında hane ziyaretlerinde bulunduklarını söyledi. 

Samanlı, halihazırda 13 ilçede başlatılan programa dair şu bilgileri verdi:

“Bilindiği üzere MHP, 2023 Haziran’ında yapılacak seçimler dolayısıyla geçtiğimiz Şubat ayında başlattığı halkla buluşma ve toplumsal danışma toplantılarını büyük bir şevk ve heyecanla sürdürmekteyiz.2023 Seçimlerine yönelik başlatılan çalışmalar çerçevesinde şimdiye kadar yurt çapında Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları, “Köyüm Benim” başlıklı taşra ve kırsal ziyaretleri, “Aday Belli Karar Net” temalı açık hava toplantıları gerçekleştirilmiştir ve eşzamanlı olarak bütün kentlerde vatandaşlarımızla daha yakından temas kurmak üzere “Komşum Nasılsın?” teması altında ev ziyaretlerimizin startı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimiz tarafından verilmiştir. Bizler de Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin emir ve talimatları ile hane hane ziyaretler yapıyor; vatandaşımız ile çok daha yakın bir temas ortamı oluşturuyoruz.”

Bakmadan Geçme