Malatya Valisi Şahin'den Kurban Bayramı mesajı

Malatya Valisi Hulusi Şahin, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Malatya Valisi Şahin'den Kurban Bayramı mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şahin, mesajında, bayramların, toplum olarak karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, barışın, millet olma bilincinin birlik ve beraberliğin daha da pekiştiği, sevinçlerin paylaşıldığı özel günler olduğunu belirtti. Kurban Bayramı'na ulaşmanın mutluluğu ve heyecanı içerisinde olduklarını aktaran Şahin, şöyle devam etti:

"Sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının tazelenmesine vesile olan bayramlar, geçmiş ile gelecek arasında güçlü bir bağdır. Milli ve dini değerlerin, gelenek ve göreneklerin günden güne unutulduğu günümüzde, bayramlar sayesinde insanlar arasındaki yardımlaşma ve dayanışma duyguları kuvvetlenmekte, birlik ve beraberlik şuuru güçlenmektedir. Kurban ibadetini yerine getirirken, biçare durumda olan muhtaçların, hastaların, kimsesizlerin hanelerine bayramın sevinç ve mutluluğunu taşımak adına elimizle birlikte gönlümüzü birbirimize açmak, yapılacak yardımları gönülden ve severek yapmak kardeşlik hislerimizin güçlenmesine çok önemli katkılar sağlayacaktır."

Vali Şahin, vatandaşların huzur ve mutluluk içerisinde bir bayram geçirmelerini temin etmek üzere valilikçe gerekli güvenlik ve trafik tedbirlerinin alındığını bildirerek, "Bu sevinçli günlerin hüzne dönüşmemesi için tüm sürücülerimizden trafik kurallarına hassasiyetle uymalarını rica ediyorum. Bu vesileyle, milletimizin ve ülkemizin birlik ve beraberliği uğrunda hayatını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ve şehit ailelerimize minnet ve şükranlarımı ifade ediyorum. Kurban Bayramının birlik, beraberlik ve kardeşliğimize vesile olması ve ülkemize huzur getirmesi dileğiyle bütün hemşerilerimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyor, esenlikler diliyorum." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme