Malatya'da diş hastanesinin mesai saatleri uzatıldı

Malatya'da, mesai saatleri uzatılan Şehit Mehmet Kılınç Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi 5 Eylül itibariyle hafta içi her gün 17.00-20.00 saatleri arasında da poliklinik hizmeti vermeye başlayacak.

Malatya'da diş hastanesinin mesai saatleri uzatıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Sağlık Müdürü Dr. Erhan Berk, yaptığı yazılı açıklamada, İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Şehit Mehmet Kılınç Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin 71 ünite ve 5 ameliyathanesi ile hizmet verdiğini belirtti.

Hafta içi 09.00-16.00 saatleri arası randevu ile vatandaşa poliklinik hizmeti sunan hastanenin, vatandaşlara daha fazla hizmet vereceğini aktaran Berk, şöyle devam etti:

"Müdürlüğümüzün ve hastane yönetimimizin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda diş poliklinik hizmetlerinden halkımızın daha fazla yararlanması için 5 Eylül 2022 Pazartesi gününden itibaren, hafta içi her gün saat 17.00-20.00 arası, 20 diş hekimimizin katılımıyla mesai dışı poliklinik hizmeti vermeye başlayacaktır."

Mesai dışı saatlerde diş polikliniklerden hizmet almak isteyenler mhrs.gov.tr ve Alo 182 Merkezi Hekim Randevu Sistemini kullanarak randevu oluşturabilecek.

Bakmadan Geçme