Köpekleri bagaja koyan şahsın işine son verildi

Malatya'da bir şantiyede 3 köpeği poşete koyarak bagaja kapatan şahsın, iş akdi fesih edildi.

Köpekleri bagaja koyan şahsın işine son verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay önceki gün Malatya Dilek yolu üzeri Şehir Mezarlığı yakınlarında gerçekleşti. Bölgede direksiyon eğitmeni olarak çalışan Kübra Koca bir şahsın şantiyede 3 yavru köpeği poşete koyarak bagaja kapattığını fark etti. Koca’nın şikayeti üzerine olay yerine polis ekipleri şahıs hakkında idari para cezası uyguladı. Yaşanan olaylar üzerine firma tarafından şahsın iş akdi hemen fesih edildi.

“KAYIP YARALI KÖPEĞİNDE BULUNMASINI İSTİYORUZ”

Köpeklerin poşette havasız bir şekilde eziyet edildiği anları cep telefonu ile görüntüleyen direksiyon eğitmeni Kübra Koca, durumu eğitim esnasında fark ettiği söyledi. Koca,“Burada bir kişinin yaptığını buradaki şantiyenin tüm çalışanlarına bağlayamayız. Çünkü şantiyede hayvan severler de çok. Bulduğumuz birçok sokak hayvanına da bakıyorlar. Ben ayrıca gönüllü hayvan severim de ama ne yazık ki görmek istemediğimiz görüntülere şahit olduk. Şu anda huzurluyum ancak kayıp yaralı bir köpeğinde bulunmasını istiyoruz.” diye konuştu.

"HEMEN İŞ AKDİNİ FESİH ETTİK"

Yaşanılan bu olaylardan dolayı üzüntü duyduklarını söyleyerek şantiyenin Satış ve Pazarlama Müdürü Onur Gençer ise , “Biz kurum olarak her zaman sokak hayvanlarına yardım ediyoruz, onlara mama desteği barınma desteği sağlıyoruz. Maalesef bir çalışanımızın bizim kontrolümüzün dışında gerçekleştirdiği bir durum bu. Hemen iş akdini fesih ettik, bundan sonrası adli mercilerin sorumluluğundadır.”  ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme