Hollywood yıldızları Malatya'da

Hollywood yıldızları Jerry G. Angelo, Aubrey Trujillo ve 'Leo Zaza' olarak bilinen Türk aktör Hasan Aslan, eğitim almak üzere Malatya'ya geldi.

Hollywood yıldızları Malatya'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’de çekmeyi planladıkları aksiyon filmi için eğitim almak üzere Türkiye Escrima Kali Federasyonu Başkanı Mustafa Günaydın’ı Hollywood yıldızları Jerry G. Angelo, Aubrey Trujillo ve ‘Leo Zaza’ olarak bilinen Türk aktör Hasan Aslan, üç gün sürmesi beklenen ziyaretlerinde çeşitli temaslarda bulunacaklarını belirtti. Federasyon ziyaretler esnasında açıklamalarda bulunan heyet, Federasyon Başkanı Günaydın’dan eğitim alacakları dile getirdi. Malatya’da olmaktan mutluluk duyduklarını aktaran Jerry G. Angelo ile Aubrey Trujillo, 2022 yılında bir sinema filmi çekme düşüncesi ile Malatya’ya geldiklerini söyledi. Türkiye Escrima Kali Federasyonu Başkanı Mustafa Günaydın ise,” Arkadaşlarımız Hollywood’dan bizlerle bir ön görüşme yapmak, oynayacakları film için yeni teknikler öğrenip filmde kullanmak için geldiler. Leo Zaza Türk asıllı aktör Malatya’ya daha önce de gelmiş ve tanışmıştık. Şimdi de arkadaşları ile birlikte geldi. Burada iki gündür antrenman yapıyoruz." dedi.

“MALATYA’DA BİR AKSİYON FİLMİ ÇEKMEYİ DÜŞÜNÜYORLAR”

Amaçlarının Malatya’yı gündeme getirmek olduğunu belirten Günaydın,” Kendilerinden Malatya’da bir aksiyon filmi çekmelerini rica ettim. Malatya’da bir aksiyon filmi çekmeyi düşünüyorlar. En büyük amacım Malatya’nın tanıtımı. “ diye konuştu. Leo Zaza olarak tanınan aktör Hasan Aslan ise, 11 yıldır ABD’de yaşadığını, Uzak Doğu dövüş sanatları ile meşgul olduğunu söyledi. Aslan, kendilerini Malatya’da ağırlayan Türkiye Escrima Kali Federasyonu Başkanı Günaydın’a teşekkür etti. Açıklamanın ardından Hollywood yıldızları basın mensuplarına küçük bir gösteri yaptı.

Bakmadan Geçme