Çocuğa çarpıp kaçtı 1 ay sonra yakayı ele verdi

Malatya'da bir otomobilin çarptığı 5 yaşındaki hayatını kaybetti. Aracın sürücüsü emniyet görevlilerin takibinden kaçamadı.

Çocuğa çarpıp kaçtı 1 ay sonra yakayı ele verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kaza, 15 Ağustos Pazar günü akşam 19.00 sıralarında Malatya -Elazığ Karayolu Çöşnük kavşağı mevkiinde meydana geldi. Elazığ istikametinden gelen plakası öğrenilemeyen bir otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan 5 yaşındaki çocuğa çarptıktan sonra olay yerinden hızla kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken yaralı çocuk hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Talihsiz çocuk hastanede ki tedavisinin 8'inci gününde hayatını kaybetti. Olayla ilgili çalışma başlatan Malatya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 20 saatlik kamera görüntülerinin inceleyerek kaza sonrası kaçan aracı ve sürücüyü tespit etti. Araç, şüpheli şahsın ikametine yakın bir bölgede park halinde bulundu. Olayın şüphelisini yakalamak için çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, F.Ö.'nün Artvin’de olduğunu belirledi. Şüpheli F.Ö. gözaltına alındıktan sonra Malatya'ya getirilerek polis merkezinde ifadesi alındı.

Şüpheli F.Ö.'nün emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edileceği öğrenildi.

Bakmadan Geçme