Çadırlar su altında kaldı, 2 kişi sobadan zehirlendi!

Malatya Doğanşehir'de etkili olan sağanak sonrası çadırlar ve yardım için getirilen malzemeler su altında kaldı. 2 kişi ise sobadan sızan gazdan zehirlendi.

Çadırlar su altında kaldı, 2 kişi sobadan zehirlendi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Doğanşehir'de saat 02.00 sıralarında başlayan sağanak yağış sonrası özellikle çadırların kurulduğu Vahap Küçük Meydanı'nda sel felaketi meydana geldi.

“KONTEYNER DIŞINDA KONAKLAMA İMKANLARI YOK”

Sabah saatlerinde belediye ekiplerinin müdahale ettiklerini, ekiplerin durumun kontrol altına alındığını belirttiklerini fakat yeterli olmadığını kaydetti.

Bulut "Dere yataklarının önünü iş makineleriyle biraz açtılar, su gidiyor ama zaten Doğanşehir'de depremzedelerin gerek sel nedeniyle gerekse de farklı olumsuz şartlar nedeniyle konteyner dışında konaklama imkanları yok. Buna bir çözüm bulunması lazım." diye konuştu.

“SOBA ZEHİRLENMESİ NEDENİYLE 2 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI”

Çadırlar ve depremzedeler için getirilen yardım malzemeleri su altında kaldı. Bölgedeki durumu aktaran Gazeteci Fırat Bulut "Depremzedeler için getirilen çadırlar, seyyar mutfak malzemeleri, meydandaki girit taşlarından tutun molozlara kadar birçok şey suya kapıldı ve ıslandı. Herhangi bir can kaybı yaşanmadı ama taşkınlık sırasında soba devrilmesi sonucu mu emin değilim ama büyük ihtimalle soba zehirlenmesi nedeniyle 2 kişi hastaneye kaldırıldı." sözleriyle yaşananları dile getirdi.

Karbonmonoksit gazı zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırılan 2 kişinin tedavisi ise devam ediyor.

Bakmadan Geçme