Aşıya inanmıyordu, pişman oldu

Malatya'da yaşayan Mehmet Adıyaman, inanmadığı için aşı yaptırmadı, koronavirüse yakalanınca pişman oldu.

Aşıya inanmıyordu, pişman oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya’da vaka sayıları ülke geneline oranla  yoğun seyrediyor. Kent genelinde bir yandan koronavirüs ile mücadele kapsamında aş çalışmaları sürerken diğer yandan enfekte hasta yoğunluğu yaşanmaya devam ediyor. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde koronavirüs servisinde tedavi gören 42 yaşındaki Mehmet Adıyaman ise başlarda aşıya direnen vatandaştan sadece birisi.  Kovid-19 aşısı yaptırmadığı için pişmanlık duyduğunu söyleyen Adıyaman, “15 gün ağır geçirdim ama aşımı olsaydım daha rahat atlatırdım.” dedi.

“KORONAVİRÜSE İNANMIYORDUM”

Daha önce herhangi bir rahatsızlığının olmadığını ve koronavirüse inanmadığını söyleyen Mehmet Adıyaman, “Daha önce koronavirüse yakalanmadım ve inanmıyordum. Böyle bir şeyin olduğunu bilmiyordum. Olmaz herhalde diyordum yakalandım. Çok ağır geçirdim. Keşke aşımı olsaydım. Bu kadar ağır atlamazdım.” diye konuştu.

“AŞI BU İŞTE, ÇOK ÖNEMLİ. YANİ AŞINIZI OLUN”

Hastalığı çok ağır geçirdiğini ve aşının önemini çok iyi anladığını vurgulayan Adıyaman, “Aşımı olsaydım, hastalığı daha rahat geçirirdim. Bir iki hasta geldi aşılarını olmuşlardı buradan rahat çıktılar. Aşı bu işte, çok önemli. Yani aşınızı olun. Sevdiklerinizle daha iyi zaman geçirmeniz için. Sağlık çalışanların daha rahat olması için aşımızı olalım hem onlar rahat etsin biz de rahat edelim. Lütfen aşınızı olun.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme