Ahilik Haftası ziyaretinde 'pazar yeri müjdesi'

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, TOKİ bölgesinde pazar yeri müjdesi verdi.

Ahilik Haftası ziyaretinde 'pazar yeri müjdesi'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ahilik Haftası dolayısıyla Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ümit Emre’yi ziyaret etti.

Burada açıklamalarda bulunan Güder, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda TOKİ bölgesinde bir pazar yeri açacaklarını kaydetti. Güder, "Bugünkü ziyaretimizde kıymetli başkanımıza, TOKİ bölgesindeki vatandaşlarımızın bize ilettikleri taleplerini de hatırlattık. Malumunuz TOKİ bölgemizde dar gelirli vatandaşlarımız var. Haftalık ya da günlük alışveriş ihtiyaçlarını yapabilecekleri bir pazar istiyorlar. Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ümit Emre ile konuştuk. Bu talebi başkanımıza da iletmiştik. İnşallah TOKİ bölgemize bir pazar yeri kurmayı hedefliyoruz. Projemizi, ilgili komisyona ilettik ve sonucunu bekliyoruz. TOKİ bölgesindeki vatandaşlarımızın taleplerini karşılayacağız.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ümit Emre de, “Bu nazik ziyaretten ötürü Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerimi iletiyorum. Başkanımızı uzun yıllardır tanıyorum ve Malatya’mızın yetiştirdiği başarılı, çalışkan ve güzide insanlardan birisidir. Kişiliği, duruşu ve şov yapmadan Battalgazi’de hizmetlerini sürdürmesini takdire şayan buluyorum. Başkanımız, esnaflarımızın da her daim yanında yer almıştır. Battalgazi bölgesinde yaşayan insanlarımız, böyle bir başkana sahip oldukları için çok şanslılar. Gittiği hizmet yolunda başkanımıza başarılar diliyorum ve Pazarcılar Odası olarak başkanımızın her daim yanındayız.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme