9 yolu birbirine bağlayan yol çalışması tamamlandı

Malatya'da 9 mahalleyi birbirine bağlayan 38 kilometrelik grup yolu üzerinde yapılan çalışmalar tamamlandı.

9 yolu birbirine bağlayan yol çalışması tamamlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kuluncak İlçesi’nde vatandaşın ulaşımda sorun yaşamaması için yoğun bir çalışma yürüten Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Kızılmağara, Kaynarca, Zafer, Hacolar, Akbaba, Haci Hasanlar, Aşağıköprü, Yukarı Selimli ve Yukarı Kömüklü mahallelerini birbirine bağlayan 38 km’lik grup yolunda çalışmalar tamamlandı.

Kuluncak İlçesi’ne bağlı Kızılmağara ve Kömüklü Mahallelerini ziyaret eden, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Gürkan burada mahalle sakinleriyle görüştü. Başkan Gürkan’a, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, meclis üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları ve muhtarlarda eşlik etti. Mahalleli yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Gürkan’a ve ekibine teşekkürlerini de iletti.

Yapılan asfalt çalışmalarından dolayı memnun olduklarını söyleyen Kızılmağara Mahalle Muhtarı Kemal Çalışgan, Başkan Gürkan’ın iki yıl içerisinde asfaltsız yol kalmayacak sözünü bölgelerinde gerçekleştirdiğini, Başkan Gürkan ve ekibine teşekkür ettiklerini ifade etti. Kömüklü Mahalle Muhtarı Osman Şahin ise, yolların asfaltlanmasıyla birlikte mahallelilerinin tozdan kurtulduğunu söyledi.

Başkan Gürkan, mahalle ziyaretlerinin sonrasında 2015 yılında Diyarbakır’ın Lice İlçesi'nde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Beytullah Tercan’ın ailesine ziyarette bulundu. Ziyarette Başkan Gürkan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Beytullah Tercan’ın annesi Yeter Tercan ile de bir süre sohbet etti.

Bakmadan Geçme