1 cinayet 2 yer, film gibi operasyon

Malatya'da bir kişinin pompalı silahla vurularak öldürülmesi olayına ilişkin özel harekat  destekli düzenlenen operasyonlar filmleri  sahnelerini aratmadı.

1 cinayet 2 yer, film gibi operasyon
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, Yeşilyurt İlçesi’ne bağlı Seyran Mahallesi'nde yaşandı. Polis ekipleri Hurdacılar Sitesi içerisinde bir kişinin silahla vurularak yaralandığı bilgisi üzerine harekete geçti. Olay yerine varan ekipler bölgeye geldiklerinde bir minibüsün içerisinde pompalı tüfekle vurulmuş bir kişiyi buldu. Yaralı şahıs olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Yapılan araştırmalarda hayatını kaybeden şahsın Engin Kaya, olayın şüphelisinin ise F.B. olduğu tespit edildi. Olay yerinde yapılan incelemelerde ise araçta çok sayıda saçma izine rastlandı. Olay yerinde cinayete dair herhangi bir delil bulamayan ekipler, olayın bir başka yerde gerçekleştikten sonra Engin Kaya ile beraberindeki şahsın Hurdacılar Sitesi'ne geldiğini değerlendirip, şüpheli şahsın yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Çalışmalar kapsamında şüpheli F.B.'ya ait olduğu belirlenen bir araç Koyunoğlu Mahallesi civarında kardeşi tarafından kullanılırken ekipler tarafından durduruldu. Durdurulan araçta F.B.'ye rastlanılmazken, şüphelinin gidebileceği adreslere özel hareket polisi destekli operasyonlar düzenlendi. İki ayrı adrese düzenlenen operasyonlarda şüpheliye ulaşılamadı. Hayatını kaybeden Engin Kaya'nın cenazesi ise, hastanedeki işlemlerinin ardından Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Ekiplerin şüpheli şahsı yakalamak için başlatmış olduğu çalışmalar aralıksız sürüyor.

Bakmadan Geçme