Malatya Kolektif Fotoğraf Topluluğu Arguvan'da

Malatya Kolektif Fotoğraf Topluluğu dün Arguvan ilçesine sonbahar ve Arguvan ilçesinde kültür ve yaşam temalı fotoğraf çekim gezisi düzenledi.

Malatya Kolektif Fotoğraf Topluluğu Arguvan'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

65 üyesiyle 2019 yılında beri faaliyet gösteren Malatya Kolektif Fotoğraf Topluluğu 11 Aralık 2022 pazar günü Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş'ın davetlisi olarak Arguvan'a geldi. Çekim gezisi davetine 22 üyesi ile iştirak eden Malatya Kolektif Fotoğraf Topluluğu Arguvan'ı baştan aşağı fotoğraflama fırsatı buldu.

"İLÇEMİZİN TANITIMINA KATKI SAĞLAMAYI AMAÇLAMAKTAYIZ"

Topluluk Başkanı Ahmet Denizer, "Doğanyol ve Kuluncak ilçemizden sonra Arguvan ilçemizi fotoğraflama fırsatı bulduk. Arguvan ilçemiz doğasıyla kültürüyle ilimizin en özel ilçelerinden biridir. Bizler buranın doğal güzelliklerini ve yapılan hizmetleri en güzel şekilde fotoğraflayarak çağımızın en etkili iletişim ve tanıtım aracı olan fotoğraf sanatı ile ilçemizin tanıtımına katkı sağlamayı amaçlamaktayız." dedi.

"ÇEKİLMİŞ OLAN BÜTÜN FOTOĞRAFLARDAN OLUŞAN KİTAP BASKISI YAPACAĞIZ"

"Ayrıca 2023 yılı sonuna kadar bütün ilçelerimizi bünyemizde bulunan profesyonel fotoğrafçı üyelerimiz ile fotoğraflayıp finalde Malatya’mızı bir bütün olarak tanıtacağımız büyük bir fotoğraf sergisi açıp, çekilmiş olan bütün fotoğraflardan oluşan kitap baskısı yapacağız. Bu projemize desteğini esirgemeyen özellikle başta Arguvan Belediye Başkanımız Mehmet Kızıldaş’ a ve bu güzel günü organize eden belediye çalışanlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz." 

Bakmadan Geçme