Yeni Kurtlar Vadisi geliyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır Çakırbeyli karakterini canlandıran Oktay Kaynarca, yeni Kurtlar Vadisi bombasını sonunda patlattı.

Yeni Kurtlar Vadisi geliyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ATV’nin yeni bölümü beklenen reyting rekortmeni dizisi EDHO aniden yayınlanmayı kesti ve kısa bir süre dizinin yeniden yayınlanmayacağı duyuruldu. Bu gelişmenin ardından EDHO oyuncuları da başka projelerle anlaşmaya varmaya başladı. Oktay Kaynarca’nın yeni dönemde EDHO’da olmayacağını açıklamasının arkasından bütün gözler efsane oyuncunun yer alacağı yeni projeye çevrildi. Ekmek Teknesi, Deli Yürek, Kurtlar Vadisi gibi Türk televizyon tarihinin unutulmaz dizilerinde imzası bulunan yönetmen Osman Sınav'ın yeni dizisi Yalnız Kurt’un bir dönemin efsane dizisi Kurtlar Vadisi’ne benzetildiği konuşulanları arasında. Hatta Yalnız Kurt dizisi için Yeni Kurtlar Vadisi denilmeye başlandı.

Yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun'un oturduğu, senaryosunu ise Murat Koca ve Alper Erze'nin kaleme aldığı ATV'nin Sinegraf Fim imzalı Yalnız Kurt dizisi, izleyiciler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu'nun aynı dizide bir araya geleceği iddiası televizyon kulislerini sallarken çıkan iddialara yönelikresmîi bir açıklama gelmedi. 

Bakmadan Geçme