Tuğba Ekinci yayını böyle terk etti

Tuğba Ekinci, Nihat Doğan ve Seyhan Soylu canlı yayında birbirine girdi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Tuğba Ekinci yayını böyle terk etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Flash TV ekranlarında ilginç Türk-Kürt tartışması. Seyhan Soylu'nun sunduğu programı Tuğba Ekinci terk etti. 

 Tuğba Ekinci, "Ben bir daha yokum." diyerek stüdyoyu terk etti. Sinirlerine hakim olmayan Ekinci, stüdyoya geri dönerek Soylu ile tartışmaya devam etti.

Deniz Akkaya'nın kendisine terör örgütü üyesi demesi üzerine konuşan Ece Ronay, "Sırf Kürt olduğumdan dolayı ayrımcılık yapıyorlar, benim PKK ile ne ilgim olabilir. Ben siyasetten dahi anlamam." dedi.

Nihat Doğan ise "Ece Ronay'ı giydiği kıyafeti, müziğini eleştirebilirsiniz ama Kürt kimliği üzerinden kıza itibar suikastı yapanlar, sadece Kürt olduğu için bir terör örgütü ile bağdaştıranlar ve linç etmeye çalışanların karşısındayım." ifadelerini kullandı. 

TÜRK BAYRAĞI AÇARAK TEPKİ GÖSTERDİ

Doğan'ın sözlerine sinirlenen Tuğba Ekinci ise Türk Bayrağı açarak "Biz de Türk'üz Nihat bey hayırdır bir dakika bayrak tutarken bunu söyle." diyerek tepki gösterdi.

Nihat Doğan ise "Tuğba Ekinci bayrağı tutmaya gerek yok, bu bayrak başımın üzerinde. Bu bayrak Türk'ün ve Kürt'ün bayrağıdır. Bu bayrak Arap'ın da bayrağıdır. Bırakın artık şu ırkçılığı biz bayrakçılık yapmıyoruz." dedi.

CANLI YAYINI TERK ETTİ

Tuğba Ekinci yapılan açıklamalara tepki göstererek, "Türkiye Cumhuriyetinde derken Türk'üm demeyi bileceksiniz!" diyerek yayını terk etti. Sinirini atamamış olan Ekinci yayına tekrar gelerek Seyhan Soylu'yla tartışmasına devam etti. 

Bakmadan Geçme