Tuğba Ekinci ve Nihat Doğan kavgasında 2. raund

Tuğba Ekinci ve Nihat Doğan kavgasının ikinci raundu WhatsApp grubunda yaşandı. Ekinci bu defada WhatsApp grubunu terk etti.

Tuğba Ekinci ve Nihat Doğan kavgasında 2. raund
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçen günlerde Flash ekranlarında yayınlayan magazin programında Tuğba Ekinci, Nihat Doğan ve Seyhan Soylu canlı yayında birbirine girdi. Magazin gündeminde geniş yer bulan programda ilginç bir Türk-Kürt tartışması yaşandı. Tartışma esnasında Tuğba Ekinci sunuculuğunu Seyhan Soylu'nun üstlendiği programı terk etti. "Ben bir daha yokum." Sözleriyle stüdyoyu terk eden Ekinci, bir süre sonra stüdyoya geri dönerek Soylu ile tartışmaya devam etti. Tartışmaya dahil olan  Nihat Doğan ise "Ece Ronay'ı giydiği kıyafeti, müziğini eleştirebilirsiniz ama Kürt kimliği üzerinden kıza itibar suikastı yapanlar, sadece Kürt olduğu için bir terör örgütü ile bağdaştıranlar ve linç etmeye çalışanların karşısındayım." diye konuştu.

TÜRK BAYRAĞI AÇARAK TEPKİ GÖSTERDİ

Doğan'ın sözlerine sinirlenen Tuğba Ekinci ise Türk Bayrağı açarak, "Biz de Türk'üz Nihat bey hayırdır bir dakika bayrak tutarken bunu söyle." diyerek tepki gösterdi. Nihat Doğan ise "Tuğba Ekinci bayrağı tutmaya gerek yok, bu bayrak başımın üzerinde. Bu bayrak Türk'ün ve Kürt'ün bayrağıdır. Bu bayrak Arap'ın da bayrağıdır. Bırakın artık şu ırkçılığı biz bayrakçılık yapmıyoruz." dedi.

CANLI YAYINI TERK ETTİ

Tuğba Ekinci yapılan açıklamalara tepki göstererek, "Türkiye Cumhuriyeti'nde derken Türk'üm demeyi bileceksiniz!" diyerek yayını terk etti. Sinirini atamamış olan Ekinci yayına tekrar gelerek Seyhan Soylu'yla tartışmasına devam etti.

BU DEFA WHATSAPP GRUBUNU TERK ETTİ

Bugün ise kavganın ikinci perdesi ortaya çıktı. Sunucu Soylu’nun anlattığına göre bugün yaşanan olayda, ‘Al Sana Haber’ programının WhatsApp grubunda unutulan Tuğba Ekinci olay çıkardı ve Nihat Doğan ile tartıştı. WhatsApp grubunda " Nihat Doğan sen kendini Seda Sayan mı zannediyorsun? “ diyen Tuğba Ekinci sonrasında Whatsapp grubundan ayrıldı.

Bakmadan Geçme