Survivor sürgün kampı nedir?

TV8'in sevilen yarışması Survivor 2022 All Star 'da duyurulan ve yeni kurallardan biri olan sürgün kampının detayları izleyiciler tarafından merak edildi. 

Survivor sürgün kampı nedir?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sevilen yarışma Survivor 2022'de bu sezon ilk defa uygulanacak olan yeni kurallar Acun Ilıcalı tarafından duyuruldu. Konseyde yapılan bilgilendirmelere göre, bu sezonda eleme adayları Sürgün Kampı ismi verilen yere gitmek durumunda kalacak.

SURVİVOR SÜRGÜN KAMPI NEDİR?

Ilıcalı, "Sürgün kampını başlatıyorum. Bu akşam buradan biri ayrılacak ve tek başına kalacak. Bu akşam bir yarışmacıyı Sürgün Kampına yollayacaksınız. İkinci, üçüncü ve dördüncü yarışmacılar da gittikten sonra dört yarışmacıdan biri Survivor'a veda edecek." dedi.

"TAMAMEN AYRI BİR YERDE OLACAK, İLETİŞİM KURMAK YOK"

Acun Ilıcalı aynı zamanda, "Diğer kalanlar o adada günleri boş bir şekilde geçirdikten sonra geri dönecekler. Hiçbir şekilde oyunlara giremeyecekler. Yarışmacılar hiçbir şekilde diğerleriyle iletişim kuramayacak. Dört yarışmacı beraber kalacak. Ödülden de faydalanmayacaklar, günlük erzaklarını tüketebilecek. Tamamen ayrı bir yerde bir kamp olacak ve iletişim kurmak yok. Dört gün orayı çıkaramayacak 10 yarışmacı sayabilirim.Orada saatlerin zor geçtiğini biliyorum. Onun dışında ilk giden 24 saat boyunca tek kalacak. İkinci giren iki kişiyle yaşayacak. Oraya gidenin Allah yardımcısı olsun." diye konuştu.

Uygulama Survivor yarışmasının tarihinde ilk defa uygulanacak. Sürgün kampı, yalnızca ilk hafta için geçerli olacak.

Bakmadan Geçme