Seyhan Soylu: 'Ece Erken ile ilgili bomba haberlerim var'

Ece Erken ile ilgili olarak 30 gün konuşma yasağı getirilen Seyhan Soylu, 'Ece Erken ile ilgili 30 gün sonra bomba haberlerim var.' dedi.

Seyhan Soylu: 'Ece Erken ile ilgili bomba haberlerim var'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seyhan Soylu’ nun moderatörlüğünü üstlendiği ‘Al Sana Haber’ hafta içi her gün saat 15.00 – 18.00 arası canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. ‘Al Sana Haber’ masasında bugün Nihat Doğan, Ebru Polat, Başak Çokan, Sevim Alan ve konuk olarak Dilan Polat günün yorumcuları olarak yer aldı. Geçen aylarda sunucu Ece Erken’ in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Seyhan Soylu ve Nihat Doğan ise  Ece Erken' in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu' nun öldürülmesi sonrası her haberi anı anına söyleyerek gündem oldu . Bu duruma sinirlenen Ece Erken ise mahkemeye başvurdu.

Ece Erken Seyhan Soylu ve Nihat Doğan’ın Şafak’ın ölüm haberi ve kendisiyle ilgili konuşulmaması için Seren Serengil’i aracı koydu. İkili biz haberimize bakarız cevabı alınca, kanun boşluklarından istifade ederek savcılığa başvurup suç duyurusunda bulundu.

22 Şubat 2022 itibariyle mahkeme Soylu ile Doğan’ın 1 ay süreyle Erken’ e yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verdi.

“ÖNCEKİ İLİŞKİSİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPACAĞIM”

Seyhan Soylu, o kararın ardından canlı yayında açıklama yaptı. Konuşma yasağı bittikten sonra bomba açıklamalarda bulunacağını söyleyen Soylu, “Ve ben bugün itibariyle Ece Erken ile ilgili 30 günlük konuşma yasağını başlatıyorum. Ama 30 gün bittiğinde, öyle bir röportaj yaptım ki Ece Erken’ in daha önceki bir ilişkisindeki kişinin eşinin annesi ile. Ve yine şok olacağı başka kişilerle yaptığım röportajları yayınlayacağım. Onları şuan mahkemenin kararına saygı duyup vermiyorum. Madem böyle bir karar alınmış hukuka saygı duymak zorundayız. Hukuka hepimizin ihtiyacı var.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme