Seyhan Soylu'dan olay iddia: "Serpil Çakmaklı Nihat Doğan'dan hamile kalıp çocuk aldırdı"

Al Sana Haber programının sunucu Seyhan Soylu: "Serpil Çakmaklı, Nihat Doğan'dan hamile kalıp çocuk aldırdı." iddiasında bulundu.

Seyhan Soylu'dan olay iddia: &quotSerpil Çakmaklı Nihat Doğan'dan hamile kalıp çocuk aldırdı"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Flash TV'de yayınlanan Al Sana Haber programında bomba iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Programda daha önce Serpil Çakmaklı ve Banu Alkan'ın Nihat Doğan için kavga ettiğini iddia eden Seyhan Soylu bu sefer de, "Serpil Çakmaklı, Nihat Doğan'dan hamile kalıp, çocuk aldırdı." iddiasında bulundu.

“SEN ARTIK ÜNLÜ BİR MODERATÖRSÜN"

Nihat Doğan ise Seyhan Soylu'ya "Senin Ece Ronay ile düet yapacağını duydum. Yahu sen artık çok ünlü bir Moderatör oldun; Uğur Dündar, Ahmet Hakan şarkı söyler mi? Senin ne işin var? Başarılı olduğun işlere bak, bırak şarkıcılık bizim işimiz. Hem hangi sesle düet yapacaksın?'' diyerek dalga geçti.

"BAK YİNE KAŞINIYORSUN"

Doğan’ın bu yoruma kızan Soylu ise Nihat Doğan'a "Bak yine kaşınıyorsun. Serpil Çakmaklı aşkını nasıl patlattıysam. Neden ayrıldığını söylerim. " dedi. Nihat Doğan bu sözleri duyunca yerinden fırladı ve ne yapacağını şaşırdı.

"2 AYLIK HAMİLEYKEN ÇOCUK ALDIRDI"

Seyhan Soylu açıklamasına devam ederek şu iddiada bulundu:

"Serpil Çakmalı ile Banu Alkan'ın Nihat Doğan için kavga ettiği yıllarda henüz Nihat Doğan o zamanlarda 17 yaşındaydı. O yıllarda çok çapkındı. Kadınlar onun 17 yaşında olduğunu bilirse yüzüne bakmazlar diye, sahte kimlikle dolaşırdı. 26 yaşındayım diye kadını kandırdı. O tarihte Nihat reşit yaşta olmadığı için oyuncu Serpil Çakmaklı 2 aylık hamileyken çocuk aldırdı." dedi.

"BENİ REZİL ETTİN YETER"

Açıklamalarına devam eden Soylu, "O tarihlerde de Serpil Çakmaklı büyük star ve bir içim su, Serpil Nihat'a sormuş, tabii ki Nihat kadını 26 yaşındayım diye kandırmış, sahte kimlik göstermiş kadında ne bilsin bunun fırlama kurnaz olduğunu, öğrenince çocuğu aldırıp hemen ayrıldı." açıklamasını yaptı. Ne yapacağını bilemeyerek konuyu değiştirmeye çalışan Doğan, "Beni rezil ettin yeter." diyerek konuyu kapatmaya çalıştı.

Bakmadan Geçme