Sedat'a neler oldu! Nalan neler yaşadı! 30. bölümde yaşananlar...

Camdaki kız 30. bölüm yayınlandı ve yine seyirciler nefeslerini tutarak izledi. Sedat baba oluyor! işte detaylar...

Sedat'a neler oldu! Nalan neler yaşadı! 30. bölümde yaşananlar...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzleyicilerin soğuk nevale olarak adlandırdığı Sedat bu bölümde çok mutluydu! Sedat seyircileri yanılttı mı? Sedat'ı baba olmak yola getirecek mi? izleyenlerin aklında artık bu sorular oluşmaya başladı! Diğer bir yandan bu bölümde şirket hakkında Sedat'ın suçunu kimin üstlendiği de ortaya çıktı! Bu bölümde Hayri yönünden de büyük gelişmeler oldu! Öte yandan Cana asla yerinde duramıyor. Feride Sedat ve Cana'yı basıyor! İşte detaylar...

NALAN HAMİLE OLDUĞUNU SÖYLEDİ Mİ?

30. bölümün başında Nalan Sedat'a baba olacağını söyledi ve Sedat'ı kaçmaktan vazgeçirdi. Baba olacağını duyan Sedat sevinçten dört köşe oldu. Camdaki Kız sevenleri Sedat'ı ilk defa bu kadar mutlu, bu kadar duygu dolu gördü. İzleyiciler baba olmanın Sedat'a yarayacağını düşünmeye başladı. Bunu diğer bölümleri izleyip göreceğiz. Bölümün sonlarına doğru Sedat'ın mahkemesinden sonra ise Nalan hamilelik haberini bütün aileyle paylaşıyor. Konakta adeta bir bayram havası oluyor. Bir kaç bölümdür yaşanan kasvetli hava yerini umut dolu sahnelere bırakıyor!

SEDAT'IN SUÇUNU KİM ÜSTLENDİ?

Rafet Bey ve avukatı geçen bölümde çözüm olarak suçu aileden başkasının üzerine yıkmayı düşündü. Rafet Bey bu kararı verirken çok zorlansa da Sedat'ı gönderemezdi hapse. Rafet bey ailen ilk gözden çıkardığı kişi Levent oldu. Suçu Levent'e yıkmayı. Nalan bu duruma bir yandan çok sevindi ama Nalan'ın yufka yüreği içten içe buruk kaldı. Ama sonrasında Rafet Bey Levent'in üzerine bırakamadı suçu ve kanunlardan yana oldu. Rafet Beyin 'Gerekirse hapse gireceksin' sözleri karşısında Sedat deliye döndü. Ama Sedat'ın elinden hiçbir şey gelmiyor. Mahkemeye çıkan Sedat'a ilk olarak tutuklu yargılama kararı geliyor. Nöbetçi mahkemeye çıktıktan sonra ise tutuksuz yargılama kararı alıyor. Sedat şimdilik kurtulmuş gibi gözükse de diğer bölümlerde yeni bir mahkeme olabilir. İzleyip göreceğiz.

NALAN VE HAYRİ ARASINDA NELER OLUYOR?

Bir kitap uyarlaması olan 'Camdaki Kız' dizisinde kitapta yer alan bilgilere göre Nalan Hayri'ye aşık olmaktaydı. Bu bölümde izleyici bu aşkın izlerini gördü. Hayri'nin annesini anlatması Nalan'ın içine dokunmaya başladı. Nalan gerçekten aşık olacak mı?  Diğer bölümlerde izleyici bu sorunun cevanı alacak mı? 

SEDAT VE CANA'YI FERİDE YAKALIYOR!

Sedat'ın vazgeçilmez aşkı Cana yine rahat durmadı ve Sedat'ı kendi tarafına çekmeyi başardı. Bunu gören Nalan'ın annesi Feride ise yine Sedat'ı azarlayarak Cana ile görüşmesini engelledi. Cana Sedat aşkı bitmeyecek mi? 

Bakmadan Geçme