Sadakatsiz dizisinde büyük ayrılık!

Sadakatsiz dizisinde şok ayrılık yaşanacak. Dizi severler şimdiden sosyal medyayı sallamaya başladı! Sadakatsizden kimler ayrılıyor? İşte detaylar...

Sadakatsiz dizisinde büyük ayrılık!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sadakat dizisi ikinci sezon bölümleriyle, ilk sezonu aratmıyor. İzleyiciyi ekrana bağlamayı başaran ve her bölümü iple çekilen dizinin çekimlerine ara verilmek durumunda kalındı. Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Cansu Dere'nin koronavirüse yakalanmasının ardından Berkay Ateş'in koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığı aktarılmıştı. Bu gelişmeler sonrası dizinin bu hafta ekrana gelip gelmeyeceğini merak eden izleyiciler 'Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? ' sorusunun cevabını ulaşmak için internette arama yapıyor. Öte yandan Sadakatsiz'de Melih ve Bahar karakterlerini canlandırın Yeliz Kuvancı ile Ali İl hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Peki Yeliz Kuvancı ile Ali İl diziden ayrılıyor mu?

KANAL D ekranlarında 2.Sezonuyla yayınlanan MED YAPIM imzalı SADAKATSİZ dizisinde "Bahar Ergener" karakterine hayat veren YELİZ KUVANCI ve "Melih Ergener" karakterini canlandıran ALİ İL 47.bölümde senaryo gereği diziden ayrılacaklar. 

YELİZ KUVANCI KİM?

Yeliz Kuvancı, 28 Şubat 1987 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Ünlü oyuncu, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini 2010 yılında 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde canlandırdığı İnci adındaki müzik öğretmeni karakteriyle yaşayan Kuvancı, 2011-2012 sezonunda 'Seni Bana Yazmışlar' adlı komedi dizisinde rol aldı. TRT 1'de yayımlanan 'Böyle Bitmesin' adlı dizideki oyunculuğuyla beğeni toplayan Kuvancı, 'Kocamın Ailesi' ve 'Hangimiz Sevmedik' adlı dizilerinde de oynamıştır. Yine TRT 1'de yayımlanan 'Tutunamayanlar' dizisinde Ayşe karekterini canlandıran Yeliz Kuvancı, şu an Kanal D'de yayımlanan 'Sadakatsiz' dizisinde Bahar Gelik karakterini canlandırmaktadır. 

ALİ İL KİM?

Ali İl, 16 Kasım 1981 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezundur. 2002 yılında oyunculuk kariyerine adım atan Ali İl, 2005 yılında rol aldığı Küçük Kadınlar dizisinde canlandırdığı Ali karakteri ile tanınmaya başlamıştır.  Poyraz Karayel, Böyle Bitmesin, Seni Bana Yazmışlar, Küçük Kadınlar, Seher vakti, Aşk bir yalan, Ihlamurlar Altında, Türkü filmi, Kırık Kanatlar ve Sırlar Dünyası gibi dizilerde rol alan Ali İl şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanan Savaşçı dizinde Murat Kopuz karakterine hayat vermektedir.

Bakmadan Geçme