Sadakatsiz bitiyor mu? Haluk Güçlü diziden ayrılıyor mu?

Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un yer aldığı dizi sezon sonunda final yapacak. Burak Sergen ise diziye yakın zamanda veda edecek. İşte detaylar...

Sadakatsiz bitiyor mu? Haluk Güçlü diziden ayrılıyor mu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk sezonuyla izleyenleri ekrana kitleyen diziden kötü haber sinyalleri gelmeye başladı. Sosyal medyada dizinin final yapılacağıyla ilgili söylentiler gezmeye başladı.

SENARYO İLERLEMİYOR 

Yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt, senaristliğini Kemal Hamamcıoğlu'nun üstlendiği Sadakatsiz dizisi, oyuncu kadrosu ve hikayesiyle Kanal D ekranlarında fırtınalar estiriyordu.

Kadrosunda Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Berkay Ateş gibi isimlerin yer aldığı dizinin final yapacağı iddiası, sosyal medyayı çalkaladı.

Sezon başında senarist krizi yaşanmış ve yapımcı Fatih Aksoy eski ekiple yollarını ayırmıştı. Sevilen diziyle ilgili artık hikâyenin tıkandığı ve ilerlemediği düşünülüyor. Şimdi ise dizinin final yapması bekleniyor.

SADAKATSİZ BİR İSİM DAHA KAYBEDİYOR

Geçtiğimiz haftalarda diziden Ali ile Yeliz Kuvaç'ın ayrılık haberini almıştık. Dizide bir ayrılık daha yaşanıyor. Dizide Haluk Güçlü Karakterini canlandıran Burak Sergen diziye veda ediyor. 

Maske Kimsin Sen programının jürisi olan Melis Sezen'in de diziye veda edeceği konuşulanlar arasındaydı. Fakat bu hafta gelen haberle Maske Kimsin Sen'in ekranlara final yaparak veda edeceğini öğrenince Melis Sezen'in diziye veda edecek iddiaları söndü. 

SADAKATSİZ HALUK GÜÇLÜ KİM?

Burak Sergen, 9 Şubat 1961 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Babası tiyatro sanatçısı Semih Sergen, annesi opera sanatçısı Serap Sezer, kardeşi ise sanatçı Toprak Sergen’dir. Burak Sergen, 1984 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı'ndan mezun olduktan sonra staj görevini Bursa Devlet Tiyatrosu'nda yaptı ve ardından Ankara Devlet Tiyatrosu'nda göreve başladı.

Bulut Bey, Dicle, Erkek Tarafı, Derdest, Aşk ve Ceza, Kızılelma, Sen Benimsin, Zerda, Kara Sevda, Çukur, Halka gibi dizilerde rol alan Burak Sergen,son olarak Atv ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol aldı. Şu günlerde Sadakatsiz dizisinde Haluk karakterine hayat veriyor. 

Bakmadan Geçme