Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak, nerede yayınlanacak?

Recep İvedik 7'nin ne zaman ve saat kaçta yayınlanacağı sorgulanırken film izleyicisi ile buluştu. Recep İvedik 7, Disney Plus platformu üzerinden yayınlandı. İşte Recep İvedik 7 ile ilgili detaylar...

Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak, nerede yayınlanacak?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yönetmen koltuğunda Togan Gökbakar'ın oturduğu Recep İvedik 7 konusu ve oyuncu kadrosu filmseverlerin gündeminde yer alıyor. İşte Recep İvedik 7 filmine dair merak edilen ayrıntılar...

RECEP İVEDİK 7 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Şehir hayatından ve maddi koşullardan uzaklaşmak isteyen Recep, yakın arkadaşı Nurullah ile babaannesinden miras kalan köy evine gitmeye karar verir. Bu sırada köye ve civar ormanlara zarar verecek bir projenin olduğunu öğrenir. Recep, köylüler ile iş birliği yaparak bu projeye karşı gelmeyi amaçlar.

RECEP İVEDİK 7 NE ZAMAN ÇIKACAK VE NASIL İZLENİR?

Recep İvedik 7'nin vizyon tarihi 9 Aralık 2022 olarak belirlendi ve Disney+ platformu üzerinden yayınlandı. Film, beyaz perdede gösterilmeyecek, bunun yerine Disney Plus'ta yayınlanacak.

RECEP İVEDİK 7 FİLMİNİN OYUNCU KADROSU

Şahan Gökbakar’ın başrolü çektiği filmde, Gökbakar’a: Öznur Serçeler, İrfan Kangı, Murat Ergür, Eray Türk ve Nurullah Çelebi eşlik ediyor.

Bakmadan Geçme