Mesir macunu yedi gecelikle kovaladı

Cesur pozları ve açıklamalarıyla magazin gündeminin zirve isimleri arasına yerleşen Hande Sarıoğlu'nun mesir macunu videosu şok etti.

Mesir macunu yedi gecelikle kovaladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Televizyondaki sunuculuk kariyerini sonlandırmasının ardından  YouTube'da  içerik üretmeye başlayan Hande Sarıoğlu, kısa zaman önce yayınladığı mesir macunu videosuyla dikkatleri üzerine çekti. Programında Ertan Süzgün'e mesir macunu yediren Sarıoğlu, ''Gel mesir macununu deneyelim. Dedikleri kadar var mıymış bakalım. Bana da yedir.'' sözleriyle sosyal medya gündemine oturdu. Sarıoğlu'nun mesir macunu videosuna izleyenler, ''Bütün vücudunu gösterdin herkese'' ve ''Habertürk'ten neden kovulduğun iyice anlaşıldı.'' gibi  tepki dolu yorumlarda bulundu.

Mesir macunu yedikten sonra gecelik giyerek Ertan Süzgün'ü kovalayan Sarıoğlu'nun, Süzgün'e. ''Gel hiç acımayacak'' şarkısını söylediği anlar ise izleyenleri şaşkına çevirdi.

HANDE SARIOĞLU KİMDİR?

İstanbul Kültür Üniversitesi  Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Hande Sarıoğlu, Aşk-ı Memnu dizisinde figüranlık yaparak ekranlarla tanıştı. Daha sonra Pasaport, Kaç Para Kaç ve Böyle Çok Daha Güzelsin gibi programlarda sunuculuk yapan Sarıoğlu, Habertürk'te spor haberleri sunarak ününe ün kattı. Sosyal medya hesabından paylaştığı oryantal videosu nedeniyle Habertürk'teki işine son verilen Sarıoğlu, dijitalde program sunmaya başladı.

Hande Sarıoğlu'nun Instagram'da 400 bine yakın takipçisi bulunuyor.

Bakmadan Geçme