Masterchef Erzurum'da

Her bölüm izleyenlere  farklı heyecanlar yaşatan MasterChef Türkiye'nin 2021'de son dokunulmazlık mücadelesi Erzurum'da gerçekleşti. İşte yeni bölüme dair detaylar…

Masterchef Erzurum'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mavi takım ile Kırmızı takım, Erzurum’da Çift Minareli Medrese’de karşılaştı ve üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmacılar Erzurum’a ait yöresel yemekleri 86. bölümün özel konukları için hazırladı. Misafirlerin verdiği oylar sonucunda kazanan takım belli oldu. Kaybeden takım ise bireysel dokunulmazlık ve konseyde yapacağı oylama ile iki eleme adayı çıkaracak.

MASTERCHEF’TE DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye’de bu akşam haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Erzurum’da Çift Minareli Medrese’de yapılan dokunulmazlık oyununa özel konuklar katıldı. Oyun öncesinde şefler, yöresel yemeklerden beş tanesini seçti ve yapılması için takımlara bir saat süre verdi. Hazırlanan yemekler, dokuz misafire ikram edildi. Acun Ilıcalı'nın içinde olduğu misafirlerin kullandığı oylar sonucunda kazanan Mavi takım oldu.

Beş çeşit yemek için verilen toplam 45 oyun dağılımı şöyle oldu;

Ayran aşı çorbası: Kırmızı takım 5-4

Yumurta pilavı: Kırmızı takım 7-2

Gliko: Mavi takım 7-1

Şalgam dolması: Mavi takım 5-4

Kadayıf dolması: -

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi. Danilo şefin imza tabağını en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Bu yemeğin hazırlanması için 45 dakika süre verildi. Süre sonunda şeflerin tadımı ile gecenin kazanan isim Rabia oldu.

Bakmadan Geçme