"Maradona'nın kalbi çıkarıldı"

Diego Maradona'nın ölümünden sonra ortaya adılan iddia gündeme bomba gibi düştü. İddialara göre Maradona kalbi çıkarılarak gömülmüş.

&quotMaradona'nın kalbi çıkarıldı"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Efsane futbolcu Diego Armando Maradona'nın ölümünün üzerinden 1 sene geçmesinin ardındanortaya atılan iddialar kan dondurdu. Arjantinli gazeteci ve doktor Nelson Castro, Maradona'nın kalbinin çıkarılarak gömüldüğünü açıkladı.Dünya basınında yer alan haberlere göre Maradona'nın kalbi olmadan gömüldüğünü ifade eden Castro, "Gimnasia La Plata Kulübü'nden bir grup taraftar, gömülmeden önce Diego Maradona'nın kalbini çalmak istiyordu. Yetkililer, bu hırsızlığı önlemek için Maradona'nın kalbini çıkardı ve Maradona kalbi olmadan gömüldü." dedi.

Efsane futbolcunun bağımlı olduğunu idda eden Arjantinli gazeteci ve doktor, "Kalbin çıkarılmasındaki sebeplerden biri de incelemek içindi. Ölüm nedeninin belirlenmesinde kalp çok önemliydi. Maradona ne yazık ki onu mahveden her şeye bağımlıydı. Maradona'nın şaşırtıcı derecede esnek bir vücudu vardı. Ancak kendisini kötü etkileyen faktörlerden hiçbir zaman tam anlamıyla kurtulmak istememişti." diye konuştu.

"MARADONA'NIN KALBİ YARIM KİLOYDU"

Maradona'nın ölüm sebebinin kalp yetmezliği olduğunu söyleyen Nelson Castro, "Maradona'nın kalbi yarım kiloydu, çok büyüktü. Kalp, genellikle 300 gram ağırlığında olur. Bir sporcu olmasına ve daha büyük bir kalbe sahip olmasına rağmen ölüm nedeni kalp yetmezliğiydi." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme