Kızılcık Şerbeti'nde bu akşam neler olacak? Kıvılcım neden tokat yedi? Ömer ve Kıvılcım ilişkisi ne olacak?

Show TV'nin Cuma akşamları izleyiciyi ekran başına toplayan Kızılcık Şerbeti'nde bu hafta neler olacak? Ömer ve Kıvılcım ilişkisi başlamadan bitecek mi?

Kızılcık Şerbeti'nde bu akşam neler olacak? Kıvılcım neden tokat yedi? Ömer ve Kıvılcım ilişkisi ne olacak?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yönetmenliğini Hakan Kırvavaç'ın üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek'in kaleme aldığı Kızılcık Şerbeti bu akşam yine Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. 

İlk, başörtüsü sorunu ile gündeme gelen dizide, bu akşam için de nefesler tutuldu.

Başrollerinde; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Müjde Uzman, Doğukan Güngör ve Settar Tanrıöğen gibi isimlerin yer aldığı dizide geçen hafta Ömer ile Kıvılcım arasındaki ilişki resmiyete taşınmıştı.

Bu hafta ekrana gelen fragmanda, Ömer'in eski eşi Leman'ın Kıvılcım'a tokat atıyor. Ömer ile Leman arasında ipler gerilirken, Kıvılcım ile ilişkisinin başlamadan biteceği ya da devam edip etmeyeceği merak konusu.

Öte yandan Nursema cephesinde de ilginç gelişmeler yaşanıyor. Nursema ile Umut arasındaki elektriklenme giderek artarken, Nursema'nın katılacağı sergiden dolayı anne kız arasındaki ipler iyice geriliyor. 

Bölümün en heyevan verici haberi de Doğa ile Fatih'in bebeğiyle ilgili haber. Çiftin ikiz bebeklerinin olacağının öğrenilmesi, aileler arasında sevinç yaşanmasını sağlıyor.

İzleyiciler, saat 20.00'da ekrana gelecek Kızılcık Şerbeti'nin 11. bölümünü nefeslerini tutarak bekliyor. 

Bakmadan Geçme