İşte, "Yeni bir Çukur mu geliyor?" dedirten o dizi

Show TV ekranlarının yeni dizisi 'Üç Kuruş' etkileyici fragmanı ile "Yeni bir Çukur mu geliyor?" dedirtti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İşte, &quotYeni bir Çukur mu geliyor?" dedirten o dizi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nitekim izleyicinin bu soruyu sormakta haksız olmadığı Üç Kuruş'un senaryosu İçerde ve Çukur dizisinin yapımcı ve senaristlerinin elinden çıktı. Peki Üç Kuruş dizisi oyuncuları kimdir? Üç Kuruş dizisinde hangi oyuncular var? Üç Kuruş ne zaman başlayacak ve konusu ne? İşte Üç Kuruş dizisinin tüm bilinmeyenleri...

Sadece tanıtım fragmanı ile izleyenleri ekanları kilitmeyi ve adından söz ettirmeyi başaran Üç Kuruş Show TV kanalında yayınlanmaya başlayacak. Yapımcılığı Ay Yapım tarafından yürütülen dizinin senaryosu Damla Serim ve Murat Uyukulak tarafından kaleme alındı. Üç Kuruş'un yönetmen koltuğunda ise, Sina Öztürk oturuyor.

ÜÇ KURUŞ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yayın tarihi henüz netleşmeyen dizinin Ekim ayının sonuna doğru başlayacağı ve Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşacağı konuşuluyor.

ÜÇ KURUŞ DİZİ OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler ise şu şekilde: Uraz Kaygılaroglu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Burak Altay

ÜÇ KURUŞ DİZİSİ KONUSU

Kendine has karakteri  ve  otoritesiyle renkli bir Roman Mahallesi olan Çıngıraklı'nın koruyucusu konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro'nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe'nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katil yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tatmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.

Bakmadan Geçme