İşte Yasak Elma Yıldız'ın intikam elbisesinin gerçek öyküsü

Fox Tv ekranlarının entrika ve aşk dolu dizisi Yasak Elma'ya dizinin başkarakteri Yıldız'ın intikam elbisesi damgası vurdu.

İşte Yasak Elma Yıldız'ın intikam elbisesinin gerçek öyküsü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir süredir kocasının kendisini arkadaşı Kumru ile aldattığından şüphelenen Yıldız bu hislerini doğrulayınca yine kendine özgü bir tavırla olayı karşıladı ve bir döneme damgasını vuran intikam isimli elbiseyi giydi.

Yasak Elma bu akşamki bölümüyle de her hafta olduğu gibi sosyal medya gündeminde kendisine yer buldu. Kullanıcıların ‘yasak elma’ etiketi altında en çok Yıldız’ın intikam elbisesini paylaştığı görüldü.

PEKİ İNTİKAM ELBİSESİ NEDİR?

Prenses Diana evli olduğu süreç boyunca kraliyet ailesi içinde sürekli katı kurallarla yaşamak zorunda kaldı. Aynı şekilde Diana’nın giyim tarzında da dikkat etmesi gereken katı kuralları vardı. Bu yüzden Diana'na boşanacağı güne kadar olması gereken tarzın dışında çok farklı bir kıyafetle asla görülmedi. O gün geldiğinde ise, Diana Anne Harvey'in dediğine göre 'Muhteşem görünmek, parlamak istiyorum.' demişti. Diana ‘nın o gün giydiği o siyah elbise medya ve halkın aşırı dikkatini çekmiş, gerçekten tam da istediği gibi görünmesini sağlamıştı. İşte o siyah elbiseyle günlerce konuşulan Diana giydiği elbiseyle aslında birçok şey anlatmak istemişti. İntikam elbisesi olarak adlandıran giysi ezilen kadınların başkaldırası olarak adlandırıldı.

İşte sosyal medya kullanıcıların intikam elbisesine dair bazı paylaşımları

Bakmadan Geçme