İşte İzel-Çelik-Ercan'ın konser tarihi!

Türkiye'de 90'lar pop müziğinin ünlü grupları arasında yer alan İzel, Çelik, Ercan 30 yıl sonra 25 Ağustos'ta Kuruçeşme Arena'da sahneye çıkacak.

İşte İzel-Çelik-Ercan'ın konser tarihi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 “İŞTE BUGÜN YENİDEN KARŞINIZDAYIZ”

Konser öncesi, provaların yapıldığı Kuruçeşme Açıkhava’da basın mensuplarıyla bir araya gelen üçlü, Hürriyet'e açıklamalarda bulundu. İlk sözü alan Ercan Saatçi, “Şimdiden söyleyeyim ‘Niye ayrıldınız?’ diye sorarsanız, biz orayı çoktan geçtik. ‘Neden bugüne kadar bekledik?’ diye kendimizi eleştirdik. Hem kendimize hem de bizi sevenlere haksızlık ettiğimizi düşündük. İşte bugün yeniden karşınızdayız. Konserlerle başlayacağız. Nerede kalmıştık?” diye konuştu.

“BİR ARAYA GELMESİ YÖNÜNDE BU KADAR TALEP GÖREN İLK GRUBUZ”

İzel, “Onlar evlendi çoluk çocuk sahibi oldu ama ben evde kaldım. Ercan her şeyi çok güzel anlattı. Müzik hayatımıza bireysel olarak devam ediyoruz ama bizim yeniden birleşmemizi isteyen bir sevgi ordusu varmış. İzel Çelik Ercan ayrıldıktan sonra 10’dan fazla albüm yaptım ama hâlâ İzel Çelik Ercan diyorlar. Belki de dünyada, tek albüm yaptıktan sonra dağılan ve aradan 30 sene geçmesine rağmen yeniden bir araya gelmesi yönünde bu kadar talep gören ilk grubuz.” dedi.

Çelik Erişçi ise “Çok mutluyum. Kariyerimin başladığı yerdeyim ve kendi evime dönmüş gibi hissediyorum.”  ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme