Gülçin Ergül'den yürekleri dağlayan paylaşım

Geçen günlerde gerçekleşen bir trafik kazasında sevgilisini kaybeden Hepsi grubunun solistlerinden Gülçin Ergül'ün yaptığı paylaşım yürekleri dağladı.

 Gülçin Ergül'den yürekleri dağlayan paylaşım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ergül, geçen  günlerde geçirdikleri kazada arabanın direksiyonunda olan sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yı kaybetti. Kazanın ardından bir paylaşım yapıp silen acılı şarkıcı günler sonra bir paylaşım daha yaptı.

"ÇOK İSTERDİM..."

Sevgilisiyle çekilmiş pozlarını paylaşan Ergül, "Yanağının yumuşaklığını hissederek öpücükler kondurabilmeyi, beni hayata bağlayan dünyanın en güzel gülüşünün içimi aydınlatmasını ve ben her şarkı söylediğimde beni can kulağıyla keyifli dinlediğini görebilmeyi çok isterdim... Biz birbirimiz çok iyi geliyoruz' derdin. Sen bana paylaştığımız bu zamanda tekrar hayat dolu olmayı, hayal kurabilmeyi aşıladın. Yalnız olmadığımı hissettirdin. Kendime yeniden inanmamı sağladın. Aşkımız sonsuza dek sürecek. Ben senin için yaşayacağım, bulutlar ötesinde şarkılar söyleyeceğim. Verdiğin sözleri tutmak için var gücümle çalışacağım. Seni üzmeyecek, gözünü arkada bırakmayacağım. Seni her daim sınırsızca seveceğim."  ifadelerini kullandı.

NE YAŞANDI?

İş insanı Erdal Şeyda Lafçı idaresindeki otomobil, İzmir-İstanbul otoyolu Susurluk mevkiinde  aynı yönde giden Cengiz Y. idaresindeki tırın dorsesine çarptı.  Kazada Lafçı olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan şarkıcı Gülçin Ergül de Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bakmadan Geçme