Ebrar Karakurt'tan şok dayak videosu

Gerek kariyeri gerekse kendime has tavırları ile sık sık adından söz ettiren ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt bu defa da paylaştığı bir video ile gündem oldu

Ebrar Karakurt'tan  şok dayak videosu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Şu sıralar İtalya'da forma giyen ve sosyal medyayı aktif kullanan ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt, ensesine vurulduğu anlarda çekilen videoya, ''Nasıl dayak yiyorum. Oynat bakalım.'' notunu düştü. Video Karakut’un hayranlarından saniyeler içerisinde binlerce beğeni aldı.

EBRAR KARAKURT KİMDİR?

Ebrar Karakurt, 17 Ocak 2000 yılında dünyaya geldi. Balıkesir doğumlu milli voleybolcu Ebrar Karakurt pasör çaprazı olarak oynamaktadır ve Ebrar Karakurt'un boyu 1,96 metredir. Yetenekli smaçör, geçtiğimiz sezon A Takım ile birlikte antrenmanlara çıktı ve zaman zaman forma giyme şansı buldu. U23 Milli Takımı'yla Dünya Şampiyonu olan Ebrar Karakurt, U18 Milli Takımı'yla mücadele ettiği Dünya Şampiyonası'nda 'En İyi Smaçör' ödülünün sahibi oldu. 2018 yılında VakıfBank A Takımı'na yükselen Karakurt 1 Kulüpler Dünya Şampiyonası Şampiyonluğu ve 1 Türkiye Ligi Şampiyonluğu yaşadı.

Bakmadan Geçme