Çöp Adam dizisi konusu nedir ve oyuncuları kimler?

Çöp Adam dizisi ilk bölümünün yayınlanmasının ardından gündem oldu. İzleyiciler, Çöp Adam dizisi konusu ve oyuncuları hakkında aratmalar yaptı.

Çöp Adam dizisi konusu nedir ve oyuncuları kimler?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çöp Adam konusu ve oyuncu kadrosu ile gündeme geldi. Psikiyatr ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu kaleminden çıkan Çöp Adam dizisinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu başrolleri paylaşıyor. Yapımın ilk bölümü ile birlikte Çöp Adam dizisi uyarlama mı, gerçek hikâye mi, kimin hikâyesi gibi sorular gündemdeki yerini aldı. Budayıcıoğlu'nun imzasını taşıyan birçok yapım kitap olarak da okuyuculara sunuluyor. Peki, Çöp Adam dizisi konusu nedir ve oyuncuları kimler?

Çöp Adam 30 Kasım 2022 Çarşamba günü ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Senaryosu Melek Gençoğlu ve Su Ersöz tarafından kaleme alın Çöp Adam dizisinin yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın bulunuyor. İşte Çöp Adam dizisi oyuncuları ve konusu:

''Çok küçük yaşta hayatla mücadele etmeye başlayan Tamer'i giriştiği ekmek kavgasından çok aile sorunları yormuş, Tamer bütün bu zor şartları oyun haline getirerek, içindeki çocuğu korumayı başarmıştır. Anne ve babası tarafından yetiştirme yurduna bırakılmış, kız kardeşi Meryem'le birlikte orada büyümüşlerdir. Tamer şimdi evli ve bir çocuk babasıdır. Tasarladığı bilgisayar oyunu büyük sükse uyandırınca Amerikalı dev bir şirket Tamer'in şirketine ortak olur. Bir anda büyük servet sahibi olan Tamer, ilk iş olarak ailesini yeniden bir çatı altında toplamak üzere boğazda bir yalı alır. Yalıya yerleşen annesi Aysel ve babası Bülent'in keyiflerine diyecek yoktur ama geçen acı günlerin telafisi Tamer için çok zor olacaktır.''

Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun başrollerinde yer aldığı Çöp Adam dizisinin oyuncu kadrosunda Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan ve Sinan Albayrak gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

Bakmadan Geçme